Emekli maaşına ek olarak ödeme başladı! Başvurun, 3 gün içinde hesaplarda: 7.500 TL verilecek

Emekliler için fırsat olan promosyon kampanyaları merak edilen konular arasında yer alırken beklenen ödemelerin başladığı bildirildi. Bankaların emekli müşterilerini arttırmak için adeta yarışta oldukları promosyon ödemelerinde yeni gelişmeler meydana geldi. İş Bankası tarafından yapılan duyuruda promosyon ödemelerinin başladığı aktarıldı. Emekli maaşını İş Bankasına taşıyıp 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 7.500 TL para verileceği bildirildi. İş Bankası, emekli promosyon kampanyası kapsamında maaşını taşıyan emeklilere 7500 TL ödeme yapıldığı belirtilerek emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlara 7500 TL’ye kadar para verildiği aktarıldı. Ayrıca söz konusu kampanyaya başvuruların ay sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

EMEKLİLERE 7.500 TL ÖDEME YAPILIYOR

İş Bankası, emekli promosyon kampanyası kapsamında maaşını taşıyan emeklilere 7500 TL ödeme yapıyor. Buna göre, emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlara 7500 TL’ye kadar para veriliyor. Özellikle nakit paraya ihtiyacı olan emekliler hemen başvuru yapabilir. Tüm bunların yanı sıra kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceği vurgulandı.

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabileceğiniz belirtildi ve emekli maaşını farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmadığı ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için gerekli adımlar şöyle aktarıldı:

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

Onaylanan başvuru sonrasında alınan ilk maaşın hemen ardından 3 gün içinde hesaplara ödemeler yatırılacak.

Exit mobile version