Her mutfağın vazgeçilmezi sıvıyağda dev indirim bugünden itibaren başladı! 5 litrelik sıvıyağ kapış kapış gidiyor: Tükenmeden alın!

Mutfakların vazgeçilmez ürünü olan sıvıyağ fiyatları artınca vatandaşlar uygun fiyatlı ve avantajlı sıvıyağ alışverişinin yollarını aramaya başladı. Bazı zincir marketler ise dönem dönem uyguladıkları indirimlerle hanelerin sıvıyağ alışverişlerini çok daha avantajlı fiyatlarla bütçeleri yormadan yapmalarını sağlıyor. Migros da tam 5 litrelik sıvıyağ için dev indirimini bugün duyurdu!

Evinin uzun süreli sıvıyağ alışverişini tek seferde daha avantajlı şekilde yapmak isteyenler için Migros sıvıyağ indirimini sizlerle paylaşıyoruz.

Migros marka sıvıyağda yapılan indirimle 5 litrelik sıvıyağ çok daha uygun fiyata alınabilecek. Migros’un internet sitesi üzerinde geçerli indirimle birlikte 5 litre Migros sıvıyağ 139,90 TL’den satın alınacak.

5 Litre Sıvıyağ Dev İndirime Girdi

 

Migros’un internet sitesi üzerinde 5 litre sıvıyağın fiyatı 152,50 TL’den 139,90 TL’ye indi. Piyasaya bakıldığında 150 TL’den başlayan sıvıyağ fiyatları mevcut. Bu nedenle satın almak isteyenlerin doğrudan Migros’a yönelmesi avantajlı bir tercih gibi görünüyor.

Exit mobile version