Ziraat Bankası’ndan 132 bin TL’ye otomobil alabilmek için sadece 3 gününüz var; acele eden bu fırsatları kaçırmaz!

İcradan satılan araçların yükselen bir sektör haline gelmesinin ardından çok sayıda araç satışa çıkaran Ziraat Bankası da vatandaşların yakından takip ettiği araçlardan biri haline geldi. Öte yandan bazı araçları için bu hafta itibariyle ihale sonuna yaklaşan Ziraat Bankası, o araçları hakkında kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendirdi.

ZİRAAT BANKASI, 2020 MODEL FORD İÇİN İHALE SONUNA GELDİ

İcralık gayrimenkullerde olduğu gibi araç satışlarında da çok sayıda alternatif sunan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu hafta itibariyle ihalesi tamamlanacak olan araçları kamuoyuna bildirdi. Bu araçlardan ilkinin 2020 model bir adet Ford Tourneo Courier olduğunu belirten Ziraat Bankası, aracın İstanbul’dan satışa konduğunu belirtti. Plakası “34 DDN 565” olan bu araç için ihalenin 3 gün içerisinde sona ereceğini duyuran Ziraat Bankası, aracın ihale bitiş tarihini 4 Ekim 2022 saat 11.16 olarak duyurdu. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu araç için belirlediği ihale başlangıç bedeli 355 bin TL oldu.

ZİRAAT BANKASI, 2013 MODEL FORD İÇİN DE İHALENİN SONUNA YAKLAŞTI

Satışa çıkardığı araçlardan bir diğeri için de ihale sonu uyarısı veren Ziraat Bankası, bu aracın markasının da Ford olduğunu duyurdu. Bu kez aracı Hatay’dan satışa çıkaran Ziraat Bankası, satışa çıkardığı aracın 2013 model bir adet Ford Transit Connect olduğunu bildirdi. Aracın plakasını “06 FB 5347” olarak kamuoyuna bildiren Ziraat Bankası, bu aracın ihalesinin de 3 gün içerisinde sona ereceğini belirtti. Bu araç için ihale sonunu 4 Ekim 2022 olarak duyuran Ziraat Bankası, ihalenin saat 16.41’de sona ereceğini açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu araç için istediği ihale başlangıç bedeli 132 bin TL oldu.

Exit mobile version