TEB, hiç görülmemiş bir emlak hamlesi ile Ankara konutlarını satışa çıkardı; 120 bin TL’lik teminatlar ile dubleks konut almak isteyenleri ilgilendiriyor…

Son zamanlarda Katma Değer Vergisi (KDV) ödenememesi nedeniyle piyasa değerinin altında ihaleye açılmasıyla vatandaşların gözdesi haline gelmiş olan icralık konut ilanları, pek çok bankanın sattığı gayrimenkuller ile çok sayıda alternatif sunmaya başladı. O bankalardan biri olan Türk Ekonomi Bankası, kısaca TEB, pek çok sayıda icralık konutu, uygun fiyatlar ile ihaleye başlattığını duyurdu. Teminatı ihale başlangıç bedelinin yüzde 10’u olarak belirleyen TEB, üstelik emlak alımlarında alıcının uygun olması halinde kredi kullanımı sağlayacağını da açıkladı.

TEB, ANKARA’DAN SATIŞA ÇIKARDIĞI İLK DUBLEKS KONUTU KEÇİÖREN’DEN SATIYOR

Satışa çıkardığı konutlar hakkında kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendiren TEB, gerçekleştirdiği bilgilendirme kapsamında bu ayki konutların ikisini Ankara’dan satışa çıkardığını ilan etti. Bu konutlardan ilkini Ankara’nın merkez ilçelerinden biri olan Keçiören’den satışa koyan TEB, Keçiören’den satışa koyduğu konutun dubleks tipi bir konut olduğunu açıkladı. Keçiören’den satışa çıkardığı dubleks konutun özellikleri hakkında vatandaşları bilgilendiren TEB, konutun genişliğini 263 metrekare olarak ilan etti. Konutun ihalesini 1 milyon 200 bin TL’den açan TEB, teminat olarak ise, 120 bin TL istediğini duyurdu.

TEB, ANKARA’DAN SATIŞA ÇIKARDIĞI İKİNCİ DUBLEKS KONUTU ETİMESGUT’TAN SATIYOR

Ankara’dan satışa çıkardığı ikinci konutu da merkez ilçelerden birinden satışa koyan TEB, bu kez Ankara ilinin Etimesgut ilçesinde bulunan bir konut için ihale sürecinin başladığını açıkladı. Bu konut hakkında da detaylı bir bilgi veren TEB, konutun dubleks tipi bir apartman dairesi olduğunu bildirdi. Oldukça geniş olan bu konutun kullanım alanı ise, 346 metrekare olarak TEB tarafından ihale ilanı detayına ekledi. İhale başlangıç bedeli için 3 milyon 750 bin TL rakamını belirlemiş olan TEB, bu konutun ihalesine katılım için gerekli olan teminat bedelini ise, 375 bin TL olarak açıkladı.

Exit mobile version