Emlak

Ziraat Bankası, satıştaki gayrimenkulleri arasına İzmir ve İstanbul’dan da ilanlar ekledi; sadece konut satılacak! Acele edin…

İcralık konut satışlarının giderek daha yakından takip edilmeye başlandığı şu günlerde bankaların yayınladığı ilanlar da vatandaşların en çok göz attığı ilanlar halinde geldi. Türkiye’nin yedi ayrı bölgesinden de elinde konut bulunduran bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu konutlar arasına sık sık yenilerini eklemeye başladı. Bu ay itibariyle ihaleye yeni konutlar çıkaran Ziraat Bankası, Ankara ve İstanbul’da yer alan birer daire için ihale sürecinin başladığını geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurdu.

ZİRAAT BANKASI, İZMİR’DEN YENİ BİR DAİRE İÇİN İLAN YAYINLADI

Satışa çıkardığı konutlar ile ilgili hem konutun özellikleri hem de ihale başlangıç bedeli gibi rakamsal değerleri kamuoyu ile paylaşan Ziraat Bankası, satışa çıkardığı yeni konutlardan ilkinin İzmir ilinden satışa konduğunu duyurdu. İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Günaltay Mahallesi’nden yeni bir konut satışa çıkarmış olan Ziraat Bankası, satışa çıkardığı konutun bir apartman dairesi olduğunu açıkladı. Bu apartman dairesinin genişliğini de kamuoyuyla paylaşan Ziraat Bankası, dairenin 102 metrekare olduğunu belirtti. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu apartman dairesi için istediği ihale başlangıç bedeli 892 bin 500 TL oldu.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL’DAN YENİ BİR DAİRE İÇİN İHALE SÜRECİNİ BAŞLATTI

Yeni satışa çıkardığı konutlardan bir diğerini İstanbul ilinden satışa koyan Ziraat Bankası, icradan konut satışı ile ilgilenen vatandaşları bilgilendirebilmek adına bu konut hakkında da detaylı bilgi verdi. Konutun satışa İstanbul ilinin Güngören ilçesinin Tozkoparan Mahallesi’nden satışa çıktığını duyuran Ziraat Bankası, satışa çıkarılan konutun 90 metrekarelik bir apartman dairesi olduğu bilgisini kamuoyu için verdi. Oldukça merkezi bir lokasyonda yer alan bu apartman dairesi için belirlediği ihale başlangıç bedelini de açıklamış olan Ziraat Bankası, bu bedeli ise 1 milyon 950 bin TL olarak e-İhale ilanı detayı ile kamuoyuna duyurdu.