Vakıfbank’tan 37 bin TL’ye konut ve işyeri satın almak için son saatler; sakın bu ilanları görmeden karar vermeyin!

İhaleye başlarken yayınladığı ilanları, ihalenin sonuna yaklaşması halinde öne çıkararak vatandaşları bilgilendiren Vakıfbank, bugün itibariyle yeni ilanlar öne çıkarmaya başladı. İcradan satışa çıkardığı aşağıdaki gayrimenkullerin ihalesinde sona geldiğini duyuran Vakıfbank, Mardin’deki işyeri ve Ankara’daki konut için son tekliflerin bugün alınacağını duyurdu. Öte yandan Vakıfbank, bu gayrimenkuller için başlattığı ihaleleri 37 bin TL’den başlayan fiyatlar ile açtı.

VAKIFBANK, MARDİN’DEKİ İŞYERİNİ 37 BİN TL’DEN SATIŞA ÇIKARDI

İhalesinin sonuna gelmek üzere olduğu ilk gayrimenkulü Mardin ilinden satışa çıkarmış olan Vakıfbank, bu şehirden bir işyeri için ihale sonu uyarısı verdi. Satışa çıkan işyerinin mevkisini Mardin ilinin Kızıltepe ilçesi olarak kamuoyuna bildiren Vakıfbank, işyerinin mahallesini ise, Yenimahalle olarak ilan detayına ekledi. Dükkan ya da mağaza olarak kullanıma oldukça uygun olduğu öğrenilen Vakıfbank’tan satılık olan bu işyerinin genişliğinin ise, 45 metrekare olduğu bilgisine ulaşıldı. İhalesi bugün içerisinde sona erecek olan bu işyerinin ihale başlangıç bedeli ise, Vakıfbank tarafından 37 bin TL olarak belirlendi.

VAKIFBANK, ANKARA’DAKİ KONUTU 274 BİN TL’DEN SATIŞA ÇIKARDI

İhalesini tamamlamak üzere olduğu gayrimenkuller arasına bugün itibariyle Ankara’dan da bir gayrimenkul alan Vakıfbank, bu kez bir konut için ihale sonu uyarısı verdi. Konutun satışa çıktığı konumu ihale ilanı detayına ekleyen Vakıfbank, konutun Ankara ilinin Beypazarı ilçesinin Ayvaşık Mahallesi’nden satışa çıkarıldığını duyurdu. Oldukça geniş bir konut satışa çıkardığının altını çizen Vakıfbank, konutun genişliğini 130 metrekare olarak kamuoyuna bildirdi. Oda sayısı 3, salon sayısı 1 olan bu konutun bir apartman dairesi olduğu da Vakıfbank tarafından açıklandı. Aynı şekilde son tekliflerin bugün alınacağı bu konut için Vakıfbank’ın belirlediği ihale başlangıç bedeli ise, 274 bin TL oldu.

Exit mobile version