Rezidans daire satın almak isteyenler için 175 bin TL teminatla satışa çıkarılan Türkiye İş Bankası’nın bu ilanları kaçmaz! Hem de İstanbul’da…

Sık sık İstanbul’dan satışa çıkardığı dairelerde emsallerine oranla daha uygun bir ihale başlangıç bedeli belirlemesiyle dikkat çeken Türkiye İş Bankası, bu kez İstanbul’dan benzersiz fiyatlar ile ihaleye başlattığı iki ayrı rezidans dairenin duyurusunu gerçekleştirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN 175 BİN TL TEMİNAT İLE REZİDANS DAİRE

Bu ay itibariyle İstanbul ilinden yeni daireler satışa koymuş olan Türkiye İş Bankası, özellikle satışa koyduğu rezidans daireler ile dikkatleri üzerine çekti. Satışa çıkardığı rezidans dairelerden ilkini İstanbul ilinin Ataşehir ilçesinin Küçükbakkalköy Mahallesi’nden satışa koyan Türkiye İş Bankası, bu mahalle sınırları içerisinde inşa edilmiş olan ‘Brandium’ isimli siteden bir rezidansı satışa koyduğunu duyurdu. Genişliği 57 metrekare olan bu rezidans daire için ihale sürecinin başladığını da belirten Türkiye İş Bankası, bu daire için ihale başlangıç bedelini 3,5 milyon TL olarak belirledi. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın bu dairenin ihalesine katılım için istediği teminat bedeli 175 bin TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN 192 BİN 500 TL İLE REZİDANS DAİRE

İstanbul’dan satışa çıkardığı bir başka rezidans daireyi de aynı bölgeden satışa koyan Türkiye İş Bankası, yine İstanbul ilinin Ataşehir ilçesinin Küçükbakkalköy Mahallesi’nde yer alan ‘Brandium’ isimli siteden satışa koyduğu bir başka rezidans daire için de ihale sürecini başlattı. Satışa çıkardığı bu rezidans daire hakkında da kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendiren Türkiye İş Bankası, satışa çıkardığı dairenin genişliğini 65 metrekare olarak kamuoyuna bildirdi. Satışa çıkardığı bu dairenin ihalesini 3 milyon 850 bin TL’den başlatan Türkiye İş Bankası, dairenin ihalesine katılım için belirlediği ihale başlangıç bedelin ise 192 bin 500 TL olarak açıkladı.

Exit mobile version