Emlak

Vakıfbank, büyükşehirlerde harekete geçti; işyerleri satın almak isteyenlere 190 TL’den başlayan fiyatlarla satılık işyeri sağlayacağını duyurdu!

Özellikle son zamanlarda icradan satışa çıkardığı gayrimenkuller ile son zamanların en çok konuşulan bankalardan biri olan ve bu alanda vatandaşlar tarafından en çok takip edilen kurumlardan biri olmasıyla dikkat çeken Vakıfbank, satışa çıkardığı gayrimenkullerin arasına yenilerini ekledi. Bu ay itibariyle olukça uygun fiyatlı işyerleri satışa koyan Vakıfbank, Konya ve Ankara’dan ihale başlangıç bedelleri düşük olan işyerlerinin satışına başladığını duyurdu.

VAKIFBANK, KONYA’DAN UYGUN FİYATLI İŞYERİ SATIŞA ÇIKARDIĞINI DUYURDU

İcradan satışa çıkardığı gayrimenkulleri e-İhale yöntemi ile satan bankalardan biri olan Vakıfbank, bu ay uygun fiyatlı birkaç işyeri için ihale sürecini başlattı. Bu bağlamda bu işyerlerinden birini Konya ilinden satışa çıkaran Vakıfbank, satışa çıkardığı işyerinin Konya ilinin Ilgın ilçesinin Camiatik Mahallesi’nde yer aldığını belirtti. İşyeri hakkında detaylı bilgi veren Vakıfbank, işyerinin dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun 70 metrekarelik genişlik sağladığını duyurdu. Öte yandan Vakıfbank, Konya’da yer alan bu işyerinin ihale başlangıç bedelini 190 bin TL olarak belirledi.

VAKIFBANK, ANKARA’DAN İKİ İŞYERİNİ TEK BİR FİYATTAN SATIŞA KOYDU

Uygun fiyatlı işyerleri satışlarını Ankara’dan da gerçekleştireceğini duyuran Vakıfbank, Ankara’dan bu ay itibariyle iki ayrı işyerini tek bir fiyattan ihaleye açtı. Bu işyerlerinin konumunu Ankara ilinin Çankaya ilçesinin Kızılay mevkii olarak bildiren Vakıfbank, satışa çıkardığı iki işyerinin de hem dükkan hem de mağaza kullanımına uygun iç alana sahip olduğunu duyurdu. İşyerlerinin genişliğine dair de bilgi veren Vakıfbank, işyerlerinin 40 metrekare kullanım alanı sağladığını açıkladı. Öte yandan Vakıfbank, iki işyerini tek fiyattan satın almak isteyenler için bu işyerlerinin ihalesini 340 bin TL’den başlattı.