Emlak

Vakıfbank uyardı: 200 bin TL’den başlayan fiyatlar ile konut ve işyeri satın almak için son günler!

İcradan satışa çıkardığı konut ve işyeri gibi gayrimenkulleri e-İhale yöntemi ile satan Vakıfbank, ihalesinin sonuna doğru geldiği satılık konut ve işyerlerini bugün kamuoyuna bildirdi. Bu gayrimenkuller arasından Şanlıurfa’dan iki adet işyeri bulunduran Vakıfbank, Hatay’dan ise bir adet konutun bulunduğunu açıkladı. Öte yandan Vakıfbank, bu gayrimenkullerin ihale başlangıç bedellerini 200 bin TL’den başlayan fiyatlar ile belirledi.

VAKIFBANK, ŞANLIURFA’DAKİ İŞYERLERİNİN İHALESİNİN SONUNA GELDİ

Yeni satışa çıkardığı gayrimenkuller gibi ihalesi tamamlanmak üzere olan gayrimenkuller hakkında da kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendiren Vakıfbank, bugün itibariyle ihalesinin sonuna geldiği gayrimenkuller arasında Şanlıurfa ilinden 2 işyerini aldı. Bu işyerlerini Şanlıurfa ilinin Haliliye ilçesinin Osman Gazi Mahallesi’nden satışa koyduğunu açıklayan Vakıfbank, aynı bölgede bulunan 2 işyerinin aynı anda satışta olduğunu duyurdu. Yani 2 işyerlerini tek bir fiyattan satışa çıkaran Vakıfbank, bu işyerlerinin ihalesinin ise bugün sona ereceğini açıkladı. Öte yandan dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun olan bu işyerlerinin genişliğinin 54 metrekare olduğu öğrenilirken; Vakıfbank tarafından belirlenen ihale başlangıç bedelinin ise 256 bin TL olduğu öğrenildi.

VAKIFBANK, HATAY’DAKİ KONUT İHALESİNİ TAMAMLAYACAĞINI DUYURDU

İhalesini tamamlamak üzere olduğu ilanları bugün itibariyle güncelleyen Vakıfbank, bu ilanlar arasına sadece Şanlıurfa ilindeki işyerlerini değil, aynı zamanda Hatay ilindeki apartman dairesini de ekledi. Bu apartman dairesini Hatay ilinin Altınözü ilçesinden satışa koyduğunu duyuran Vakıfbank, dairenin ilçenin Fatikli Mahallesi’nde yer aldığını açıkladı. Apartman dairesine ilişkin detaylı bir bilgi veren Vakıfbank, dairenin kullanım alanını ise 151 metrekare olarak ilan detayına ekledi. Öte yandan ihalesi bugün içerisinde tamamlanacak olan bu apartman dairesinin ihale başlangıç bedeli ise, 200 bin TL oldu.