Türkiye İş Bankası’ndan 900 bin TL’den başlayan fiyatlar ile dubleks konut satışları başladı; üstelik hepsi büyükşehirlerde!

Satışa yeni koyduğu gayrimenkuller hakkında hafta başında kamuoyuna bilgi sağlayan Türkiye İş Bankası, icradan satışa çıkardığı iki yeni konutu bu hafta ihaleye açtı. Dubleks tipi konutlar satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, konutların birinin Aydın ilinden; diğerinin ise Denizli ilinden satılacağını açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, AYDIN’DAN YENİ DUBLEKS BİR KONUT SATIŞA KOYDU

Bu hafta itibariyle ihaleye açtığı yeni konutlar hakkında vatandaşları bilgilendiren Türkiye İş Bankası, sadece fırsat niteliğinde sağladığı fiyatlar ile değil, aynı zamanda konutların işlevselliğiyle de dikkat çekti. Bu bağlamda, işlevsel olarak kullanım alanı sağlayan konutlardan birini Aydın ilinden satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, Aydın ilinin tatil beldelerinden biri olan Didim ilçesinden bir konut satacağını duyurdu. Satışa çıkardığı konutun Didim ilçesinin Hisar Mahallesi’nde yer aldığını duyuran Türkiye İş Bankası, konutun dubleks tipi bir apartman dairesi olduğunu belirtti. Genişliğinin 99 metrekare olduğu öğrenilen bu konutun ihale başlangıç bedeli ise, Türkiye İş Bankası tarafından 1 milyon 600 bin TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, DENİZLİ’DEN YENİ BİR DUBLEKS KONUT İÇİN SATIŞ UYARISI VERDİ

Yeni satışa çıkardığı konutlar arasında sadece Aydın’dan bir konut bulundurmayan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda bu hafta itibariyle Denizli ilinde yer alan bir konutun da ihale sürecinin başladığını açıkladı. Konutun Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinin Gültepe Mahallesi’nde yer aldığını açıklayan Türkiye İş Bankası, konut hakkında da detaylı bir bilgi vermeyi ihmal etmedi. Türkiye İş Bankası’nın verdiği bilgiye göre, Denizli’deki konutun genişliğinin 108 metrekare olduğu öğrenildi. Dubleks tipi bir apartman dairesi satacağını duyuran Türkiye İş Bankası, bu dairenin ihale başlangıç bedelini ise 900 bin TL olarak açıkladı.

Exit mobile version