Ziraat Bankası’nın yeni satışa çıkaracağı konut ve işyerleri yüzünü gösterdi: konutlar 515 bin TL’den; işyerleri ise 240 bin TL’den başlıyor…

Satışa çıkardığı gayrimenkullerin arasına yenilerini eklemeye devam eden Ziraat Bankası, bu hafta icradan bir yeni işyeri ve bir yeni konut satışı gerçekleştireceğini açıkladı. İşyerinin Tekirdağ’da bulunduğunu duyuran Ziraat Bankası, konutun ise, Malatya’da yer aldığını belirtti.

ZİRAAT BANKASI, İŞYERLERİNİ 240 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞA ÇIKARDI

Satışa çıkardığı işyerleri arasına bu hafta itibariyle yenilerini ekleyen Ziraat Bankası, yeni satışa çıkardığı gayrimenkullerde olduğu gibi işyerlerinde de detaylı bir bilgi vererek vatandaşları konuyla ilgili aydınlattı. Bu işyerlerinden birini Tekirdağ ilinden satışa çıkaran Ziraat Bankası, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinin Barbaros Mahallesi’nde yer alan bir işyeri için ihale sürecini başlattı. Bu işyerinin kullanım tipini ilişkin bilgilendirme gerçekleştiren Ziraat Bankası, işyerinin hem dükkan hem de mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu belirtti. Aynı zamanda işyerinin genişliği hakkında da kamuoyunu bilgilendiren Ziraat Bankası, işyerinin genişliğini ise, 135 metrekare olarak duyurdu. Öte yandan Ziraat Bankası, bu işyeri için istediği ihale başlangıç bedelini 240 bin TL olarak belirledi.

ZİRAAT BANKASI, KONUTLARI 515 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATACAĞINI DUYURDU

Ziraat Bankası’nın bu hafta itibariyle ihaleye açtığı gayrimenkuller arasında sadece uygun fiyatlı işyerleri değil, aynı zamanda uygun fiyatlı konutlar da dikkat çekti. Bu konutlardan birini Malatya ilinden satışa koyan Ziraat Bankası, konutun tam olarak Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinin Çavuşoğlu Mahallesi’nde yer aldığını belirtti. Bu bölgede bulunan bir apartman dairesi için ihale sürecini başlatan Ziraat Bankası, dairenin genişliğini ise 124 metrekare olarak kamuoyuna duyurdu. Geniş ve kullanışlı bu daire için ihale başlangıç bedelini oldukça uygun tutan Ziraat Bankası, bu bedeli ise 515 bin TL olarak açıkladı.

Exit mobile version