Ev satın almak isteyenleri ilgilendiriyor: Halkbank, Ankara’nın göbeğinden konutları 190 bin TL’ye satışa çıkardı; üstelik genişlikleri 100 metrekare!

Son zamanlarda emlak sektörünün gözde alanlarından biri olan icralık gayrimenkul satışları, özellikle konut alacak olan vatandaşlar için uygun bir alternatif haline dönüşmeye başladı. Fiyatları, piyasa değerinin altında satışa çıkarılan icralık konutları bulunan bankalardan biri olan Halkbank, bu hafta itibariyle yeni konutların satışını gerçekleştireceğini açıkladı. Bu satışlar kapsamında Ankara ilinden yeni konutlar satacağını ilan eden Halkbank, Beypazarı ve Çankaya ilçesinde yer almak üzere iki yeni konut için ihale sürecini başlattı.

HALKBANK, ANKARA’DAN YENİ BİR KONUT SATIŞA ÇIKARDI

Yeni satışa koyduğu konutlar ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek adına ihale ilanları yayınlayan Halkbank, ihaleye dair tüm bilgileri kamuoyuna aktardı. Halkbank’ın yayınladığı bu ihale ilanlarına göre, bu hafta satışa açılan konutlardan biri Ankara ilinden satışa çıktı. Ankara ilinin Beypazarı ilçesinden satılık konut ilanı yayınlayan Halkbank, satışa çıkardığı konutun genişliğini 100 metrekare olarak ilan etti. Satışa çıkardığı bu geniş konut için ihale başlangıç bedelini de açıklayan Halkbank, bu bedeli ise, 190 bin TL olarak duyurdu.

HALKBANK, ANKARA’DAN BAŞKA BİR KONUTU DA SATIŞA KOYDUĞUNU DUYURDU

Satışa yeni çıkardığı Ankara konutları arasında sadece Beypazarı ilçesinden konutlar bulundurmayan Halkbank, aynı zamanda başka ilçeden de bir konutun satışını gerçekleştireceğini yayınladığı ihale ilanı ile kamuoyuna açıkladı. Satışa çıkardığı konutun Ankara ilinin Çankaya ilçesinde yer aldığını duyuran Halkbank, bu konut hakkında detaylı bir şekilde bilgi vermeyi ihmal etmedi. Bu bağlamda, satılık konutun genişliğine dair de bilgi veren Halkbank, konutun genişliğini 73 metrekare olarak ilan detayına ekledi. Bu konut için de bir ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan Halkbank, bu bedeli ise 2 milyon 305 bin TL olarak kamuoyuna ilan etti.

Exit mobile version