Emlak

Şaka gibi ama değil: Vakıfbank, 100 bin TL’ye işyeri; 274 bin TL’ye 3+1 daire satacak! Ankara, Bursa, Konya… Nerde isterseniz orda!

İcralık konut ve işyeri satışlarının arasına yenilerini eklemeye devam eden Vakıfbank, bu hafta itibariyle büyükşehirlerden işyerleri ve konutlar satışa çıkardığını duyurdu. Konya ve Bursa illerinden işyerleri satışa çıkaran Vakıfbank, Ankara ilinden ise yeni konutlar satışa koydu.

VAKIFBANK, KONYA’DAN YENİ BİR İŞYERİNİ İHALEYE AÇTI

Satışta olan icralık gayrimenkullerine yenilerini eklemeye devam eden Vakıfbank, bu hafta itibariyle satılık işyeri sayısını özellikle artırdı. Bu yeni işyerlerinin birini Konya ilinin Ilgın ilçesinin Camiatik Mahallesi’nden satışa koyan Vakıfbank, satışa çıkardığı işyerinin hem dükkan hem de mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu bildirdi. Genişliği 35 metrekare olan bu işyerinin ihale başlangıç bedeli ise, 100 bin TL oldu.

VAKIFBANK, ANKARA’DAN YENİ BİR KONUT İÇİN SATIŞ STARTI VERDİ

Satışa çıkarılan Vakıfbank’ın yeni gayrimenkulleri arasında sadece işyerleri değil, konutlar da yer aldı. Yeni bir konut satışa koyan Vakıfbank, satışa çıkardığı konutun Ankara’da olduğunu bildirdi. Konut hakkında detaylı bilgi veren Vakıfbank, atışa çıkardığı konutun 130 metrekare genişliğinde bir apartman dairesi olduğunu belirtti. Oda sayısı 3+1 olan ve Ankara ilinin Beypazarı ilçesinin Ayvaşık Mahallesi’nde yer alan bu konutun ihale başlangıç bedeli ise, 274 bin TL oldu.

VAKIFBANK, BURSA’DAN YENİ BİR İŞYERİ SATACAĞINI DUYURDU

Vakıfbank’ın bu hafta itibariyle satışa çıkardığı ve ihalesini başlattığı bir diğer gayrimenkul, Bursa ilinden satışa konan bir işyeri oldu. Bursa ilinin Gemlik ilçesinin Dr. Ziya Kaya Mahallesi’nden bir işyeri satışa koyan Vakıfbank, 379 metrekarelik işyerinin ihale başlangıç bedelini 1 milyon 100 bin TL olarak belirledi. Öte yandan Vakıfbank, işyerinin hem dükkan hem de mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu belirtti.