Samsung’dan dev hamle: Yeni kredi kartı piyasaya sürüldü, özellikleri göreni mest ediyor!

Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Samsung, özellikle akıllı telefon pazarında son yılların en iyilerinden biri olmayı başardı. Sadece akıllı telefon ile sınırlı kalmayan ve teknolojinin her sahasında adım atan Samsung, bununla da yetinmeyerek müşterileri için eşsiz özellikler sunan bir kredi kartı piyasaya sürdü.

Söz konusu kredi kartı ile Samsung markalı ürün ve hizmetlerde yüzde 10 geri ödeme yapılacak ve Samsung’dan yapılacak olan alışverişlerde de puan toplama sistemi uygulanacak. Şu an için Hindistan’daki müşterileri için bu kredi kartını piyasaya süren Samsung’un yeni kartı, görenleri şimdiden cezbetmeyi başardı. İşte detaylar…

SAMSUNG KREDİ KARTINI TANITTI

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, tüketicilerin tüm dikkatini çekmeyi başaracak kredi kartı hamlesini duyurdu. Şu an için Hindistan’daki müşterilerine özel olarak kredi kartını piyasaya süren Samsung, bu konuda Axis ile işbirliği kurdu. Visa altyapısına sahip bu kredi kartı, tüketicilere birçok avantaj sağlayacak.

YÜZDE 10 ANINDA GERİ ÖDEME

Samsung’un sunmuş olduğu kredi kartının bankaların sunduğu kredi kartı ile genel olarak aynı olduğu ancak tüketicilere bazı ek avantajlar sağladığı ifade ediliyor. Örneğin bu avantajlardan biri, geri ödemelerde ortaya çıkıyor. Hindistan’da Samsung kredi kartını kullanmaya başlayan tüketiciler, Samsung markalı ürün ve hizmet harcamalarında, anında yüzde 10 geri ödeme alabilecek. Örneğin bir ürün 100 lira ise bu sistemde 90 lira ödeme yapılmış olacak.

PUAN TOPLAMA SİSTEMİ

Samsung’un kredi kartı sadece Samsung alışverişlerinde değil, diğer sektör alışverişlerinde de avantajlar sunuyor. Öyle ki diğer alışverişlerde puan toplama sistemi bulunuyor ve bu kredi kartı ne kadar çok kullanılırsa o kadar çok puan biriktiriliyor. Biriktirilen puanlar daha sonra farklı alışverişlerde indirim olarak kullanılabiliyor.

Exit mobile version