Polis Akademisi 3 Haftadır Polis Alımları için Başvuru Alamıyor !

Polis Akademisi Başkanlığı’nın sistemsel arızaları 3 haftadan günümüze kadar giderilmedi. KPSS Şartsız Özel Harekat Polisi alımı için adayların meraklı bekleyişiyse gün geçtikçe yerini umutsuzluğa bırakıyor. Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfasından 10 Ekim 2016 tarihinde başlayacağı duyurulan özel harekat polisi alımlarının ön başvuru süreci iki kez ertelendi. İki ertelemeninde gerekçesi ‘Sistemsel Arıza’ olarak gösterildi. Adaylarsa ön başvuru sürecinin bir an önce başlamasını talep ediyor ve Polis Akademisi Başkanlığı’ndan konu ile ilgili en azından bir açıklama bekliyor.3’üncü haftaya girildiğinde bir sistemsel arızanın neden onarılamadığı en büyük soru işaretlerinden birisi olarak göze çarpıyor.


EN AZ LİSE VE DENGİ OKULLARDAN MEZUN ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ ERKEK ADAYLAR BAŞVURABİLECEK

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı En az lise ve dengi okullardan mezun, KPSS şartı aranmaksızın, askerliğini yapmış 10 bin özel harekat polisi adayı alacak.

Kamu Personeli alım haberlerinden , gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından anında ve herkesten önce haberdar olmak için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – AA

Exit mobile version