Emlak

Akbank’tan şaka gibi fiyatlar ile üç işyeri satışa çıkarıldı; sadece 38 bin 500 TL teminat yeterli olacak! Son gün…

Hafta başı itibariyle ihalesini tamamlamak üzere olduğu gayrimenkuller hakkında her hafta başı kamuoyunu uyaran Akbank, bu hafta ihalesi bitecek olan gayrimenkullerden birini İstanbul’dan; birini Antalya’dan; birini ise Denizli’den satışa koyduğunu açıkladı.

AKBANK, İSTANBUL’DAKİ İŞYERİ İÇİN İHALE SONU DEDİ

İlk teklifi aldıktan sonra ihale için geri sayıma başlayan Akbank, bugün itibariyle ihalesinin sonuna geldiği gayrimenkullerden ilkini İstanbul’dan satışa çıkardı. İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinden dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun bir işyeri satışa çıkaran Akbank, işyerinin genişliğini 74 metrekare olarak kamuoyuna bildirdi. Satışa çıkardığı bu işyerinin ihalesinin 26 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 14.41’de ihaleye kapatacağını bildiren Akbank, ihale başlangıç bedelini ise 400 bin TL olarak açıkladı.

AKBANK, ANTALYA’DAKİ İŞYERİNİ İHALEYE KAPATACAĞINI AÇIKLADI

Akbank’ın ihalesini tamamlamak üzere olduğu bir başka gayrimenkul de işyeri oldu. Bu kez Antalya ilinin Döşemealtı ilçesinde yer alan bir işyerini satışa çıkaran Akbank, işyerinin tipi genel olarak kamuoyuna bildirdi. İşyerinin genişliğini 2641 metrekare olarak açıklayan Akbank, bu işyeri için ihaleyi ise 21 milyon TL’den açtı. Öte yandan Akbank, ihalenin 26 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 17.51’de biteceğini duyurdu.

AKBANK, DENİZLİ’DEKİ İŞYERİ İÇİN DE İHALE SONU UYARISI VERDİ

Akbank’tan satışa çıkan ve bu hafta içerisinde ihalesi tamamlanacak olan son işyeri Denizli ilinden satışa kondu. Denizli ilinin Merkez ilçesinde yer alan bir işyeri için satış sürecini tamamlamak üzere olan Akbank, işyerinin dükkan ya da mağaza tipinde 45 metrekarelik kullanım alanı sağladığını belirtti. Konum olarak son derece cazip bir noktada yer alan bu işyerinin ihale başlangıç bedelini 385 bin TL olarak belirleyen Akbank, ihale sonunu ise 27 Eylül 2022 Salı günü saat 16.33 olarak duyurdu.