Ziraat Bankası, 220 metrekarelik konutları 306 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıkardı! Yetişemeyen bu fırsatları kaçırır…

Satışa çıkardığı icralık konutları e-İhale yöntemi ile satan Ziraat Bankası, bu hafta içerisinde e-İhalesi bitecek olan konutları açıkladı. İçlerinde 306 bin TL’ye bile daire bulunduran Ziraat Bankası, Erzurum, Malatya ve İzmir’deki daireleri için ihale sonu uyarısı verdi.

ZİRAAT BANKASI, ERZURUM’DAKİ KONUT İÇİN 306 BİN TL İSTEDİ

İhalesini tamamlamak üzere olduğu gayrimenkuller hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam eden Ziraat Bankası, bu hafta içerisinde satışını tamamlayacağı konutlar arasına Erzurum ilinden de bir konut ekledi. Erzurum ilinin Horasan ilçesinin Adnan Menderes Mahallesi’nde yer alan 220 metrekarelik dubleks tipi apartman dairesi için ihaleyi bugün sonlandıracak olan Ziraat Bankası, ihale başlangıç bedeli olarak ise 306 bin TL istedi.

ZİRAAT BANKASI, MALATYA’DAKİ DAİRE İÇİN 522 BİN 500 TL TALEP ETTİ

Ziraat Bankası’nın bu hafta içerisinde ihalesini tamamlayacağını bildirdiği ikinci konut Malatya ilinden satışa kondu. Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinin Zaviye Mahallesi’nde yer alan bir konut için bugün ihaleyi bitireceğini hatırlatan Ziraat Bankası, buradan satışa çıkardığı apartman dairesi hakkında detaylı bilgi verdi. Genişliği 111 metrekare olan bu apartman dairesinin Ziraat Bankası tarafından belirlenen ihale başlangıç bedelinin ise 522 bin 500 TL olduğu öğrenildi.

ZİRAAT BANKASI, İZMİR’DEKİ DAİRESİNE 1 MİLYON 160 BİN FİYAT BİÇTİ

Ziraat Bankası’nın satışını tamamlamak üzere olduğu bu haftaki sonuncu mesken İzmir ilinden satışa kondu. İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nden satışa çıkardığı bir apartman dairesi için uyarı sonu veren Ziraat Bankası, dairenin genişliğini 135 metrekare olarak açıkladı. İhalesi 4 gün içerisinde sona erecek dairenin ihale başlangıç bedeli ise 1 milyon 160 bin TL olarak Ziraat Bankası tarafından duyuruldu.

Exit mobile version