Emlak

Vakıfbank, üç yeni işyeri için satış duyurusu yayınladı; fiyatları sadece 100 bin TL’den başlıyor! Üstelik 70 metrekare!

İcralık gayrimenkuller için vatandaşların sık sık takip ettiği bankalardan biri olan Vakıfbank, yeni haftada yeni ilanlar ile vatandaşların karşısına çıktı. Sadece 100 bin TL’den başlayan fiyatlar ile işyerleri satacak olan Vakıfbank, üç yeni işyeri için ihale sürecini başlattı.

VAKIFBANK, YENİ BİR İŞYERİ İÇİN İHALE SÜRECİNİ BAŞLATTI

Bu hafta itibariyle satışa yeni işyerleri çıkaran Vakıfbank, yeni satışa çıkardığı işyerlerinin tamamını Konya ilinden satışa koydu. Bu işyerlerinin ilkini Konya ilinin Ilgın ilçesinin Camiatik Mahallesi’nden satışa çıkaran Vakıfbank, satışa çıkardığı işyeri hakkında detaylı bilgi verdi. İşyerinin genişliğini 35 metrekare olarak kamuoyuna bildiren Vakıfbank, işyerinin ihale başlangıç bedelini ise 100 bin TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK, SATIŞA YENİ ÇIKARDIĞI İKİNCİ İŞYERİ İÇİN BİLGİ VERDİ

Satışa çıkardığı tüm gayrimenkullerinde ihale için detaylı ilan yayınlayan Vakıfbank, bu işyerleri için de aynı ihale ilanını yayınladı. Bu ilana göre, bu hafta satışa çıkan üç işyerinin ikincisi de Konya ilinin Ilgın ilçesinden satışa kondu. Yine Ilgın ilçesinin Camiatik Mahallesi’nde yer aldığı öğrenilen bu işyerinin genişliği ise Vakıfbank tarafından 40 metrekare olarak duyuruldu. Öte yandan Vakıfbank, bu işyerinin ihale başlangıç bedelini 115 bin TL olarak belirledi.

VAKIFBANK, YENİ İŞYERLERİNİN SONUNCUSUNU DA KONYA’DAN SATIŞA KOYDU

Bu hafta ihalesini başlattığı işyerlerinin tamamını Konya’dan satışa çıkarmış olan Vakıfbank, ihaleye yeni açtığı üçüncü işyerinin de Konya ilinin Ilgın ilçesinin Camiatik Mahallesi’nde yer aldığını açıkladı. Genişliğinin 70 metrekare oluğu öğrenilen işyerinin hem dükkan hem de mağaza tipi olarak kullanıma uygun olduğu öğrenildi. Öte yandan Vakıfbank, bu işyerinin ihale başlangıç bedelini ise 190 bin TL olarak belirledi.