Emlak

İstanbul’dan 3 yeni konut 190 bin TL’den başlayan teminatlar ile Türkiye İş Bankası tarafından satışa çıkarıldı! Üstelik hepsi merkezi konumda…

Son zamanlarda vatandaşların yakından takip ettiği icralık konut satışlarına Türkiye İş Bankası tarafından üç yeni seçenek daha ekledi. İstanbul’dan bu ay iki yeni konut satışa çıkardığını duyuran Türkiye İş Bankası, aynı zamanda İstanbul’dan bir de komple bina satışa gerçekleştireceğini açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, KARTAL’DAN YENİ BİR DAİRE SATIŞA KOYDU

Satışa çıkardığı konutlar arasına yenilerini ekleyen Türkiye İş Bankası, bu ay itibariyle İstanbul ilinden satışa çıkardığı yeni konutlardan birini Kartal ilçesinden satışa koydu. Kartal ilçesinin Karlıktepe Mahallesi’nde yer alan bir apartman dairesini satışa koyan Türkiye İş Bankası, dairenin Soğanlık Caddesi’nde yer aldığını belirtti. Satışa çıkardığı konutun genişliğini 105 metrekare olarak belirten Türkiye İş Bankası, bu konutun ihale başlangıç bedelini 1 milyon 900 bin TL; teminat bedelini ise 190 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, ATAŞEHİR’DEN BİR REZİDANS İÇİN İHALE BAŞLATTI

Satışa çıkardığı yeni gayrimenkuller arasında İstanbul’dan bir başka konut daha bulunduran Türkiye İş Bankası, bu kez konutun Ataşehir ilçesinin Küçükbakkalköy Mahallesi’nden satışa konduğunu duyurdu. Bu bölgede yer alan Brandium isimli bir siteden bir adet rezidans daireyi satışa koyan Türkiye İş Bankası, bu dairenin genişliğini 70 metrekare olarak ilan etti. Öte yandan ihale başlangıç bedeli 4 milyon TL olan bu dairenin ihalesine katılım için Türkiye İş Bankası’nın istediği teminat bedeli ise 400 bin TL oldu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, KADIKÖY’DEN BİR BİNA SATIŞA ÇIKARDI

Türkiye İş Bankası’nın İstanbul’dan satışa çıkardığı bir başka gayrimenkul ise, komple bina oldu. Bina satışını İstanbul ilinin Kadıköy ilçesinin Osmanağa Mahallesi’nden gerçekleştireceğini duyuran Türkiye İş Bankası, binanın 270 metrekare kullanım alanına sahip olduğunu açıkladı. Öte yandan 10 milyon TL ihale başlangıç bedeli ile satışa çıkan bu komple binanın teminat bedeli Türkiye İş Bankası tarafından 1 milyon TL olarak belirlendi.