Halkbank, Karadeniz’den Doğu Anadolu’ya ülkenin tüm bölgelerinden 70 bin TL’den başlayan fiyatlar ile arsa yatırımı yapma fırsatları sunuyor…

Gayrimenkullerin icradan satışı dendiğinde her ne kadar akla ilk olarak konutlar gelse de arsalar da icradan satışa çıktığında fırsat niteliğindeki fiyatlarıyla iyi bir yatırım aracı haline dönüşüyor. Bu kapsamda Türkiye’nin pek çok bölgesinden arsa satışa koyan Halkbank, bu ay yeni satışa koyduğu dört arsa için ihale sürecini başlatmış bulunuyor.

HALKBANK, 70 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR İLE ARSA SATIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Halkbank, satışa çıkardığı arsalar arasında fırsat niteliğinde ihale başlangıç bedeline sahip olan arsalar da bulunduruyor. Bu bağlamda Van ilinden bir arsa satışa koymuş olan Halkbank, bu arsayı Van ilinin Çatak ilçesinden satışa çıkarmış bulunuyor. Arsanın genişliğini 16.034,81 metrekare olarak ilan etmiş olan Halkbank, arsanın ihale başlangıç bedelini ise, yalnızca 70 bin TL olarak kamuoyuna bildiriyor.

HALKBANK’IN SATIŞTA OLAN ARSALARININ KULLANIM ALANLARI OLDUKÇA GENİŞ

Halkbank’ın bu ay ihaleye açtığı arsalar arasında oldukça geniş olan pek çok arsa bulunuyor. Bu arsaların ilkini Şanlıurfa ilinin Harran ilçesinden satışa koyan Halkbank, ikincisini ise Mardin ilinin Kızıltepe ilçesinden satışa çıkarıyor. Şanlıurfa ilindeki satılık arsanın genişliğini 441,29 metrekare olarak ilan eden Halkbank, Mardin ilindeki arsanın genişliğini ise 60640 metrekare olarak ilan ediyor. Öte yandan Şanlıurfa’daki arsayı 138 bin TL’den ihaleye açan Halkbank, Mardin’deki arsayı ise 594 bin TL’den satışa koymuş bulunuyor.

HALKBANK, HER BÖLGEDE ARSA SATIŞLARI YAPIYOR

Satışa çıkardığı arsaları Türkiye’nin farklı bölgelerinden satışa koyan Halkbank, bu ay ihaleye açtığı arsalar arasında Karadeniz topraklarından da arsa bulunduruyor. Bu arsayı Trabzon ilinin Vakfıkebir ilçesinin satışa koyan Halkbank, arsanın genişliğini ise 3.809,02 metrekare olarak açıklamış bulunuyor. Öte yandan Halkbank’ın bu arsa için belirlediği ihale başlangıç bedeli 634 bin TL oluyor.

Exit mobile version