Emlak

Yeni konutları ile Vakıfbank, tüm dikkatleri üzerine çekti; fiyatları sadece 600 bin TL’den başlıyor! Konutların hepsi büyükşehirde…

Bir süredir icradan satışa çıkardığı tüm konutları e-İhale yöntemi ile satmaya başlamış olan Vakıfbank, satışa çıkardığı yeni konutlar için de ihale sürecini başlattı. Vakıfbank, bu ke Aydın, Diyarbakır ve İstanbul gibi büyükşehirlerden konutlar için ihale sürecinin startını verdi.

VAKIFBANK, AYDIN’DAN YENİ BİR KONUT İÇİN İHALEYİ BAŞLATTI

Yeni satışa çıkardığı konutları kamuoyuna tanıtan Vakıfbank, bu konutlardan birini de Aydın ilinden satışa çıkardı. Aydın ilinin büyük ilçelerinden biri olan Nazilli ilçesinden konutu satışa koyan Vakıfbank, konutun ilçenin Kurtuluş Mahallesi’nde yer aldığını bildirdi. Bu konutun bir apartmanda yer alan daire olduğunu da bildiren Vakıfbank, dairenin tipini ise, dubleks olarak belirtti. Dairenin oda sayısını 2+1 olarak kamuoyuna duyuran Vakıfbank, dairenin kullanım alanını ise 71 metrekare olarak ilan etti. Öte yandan Vakıfbank, bu konutu 600 bin TL’den ihaleye açtı.

VAKIFBANK, DİYARBAKIR’DAN YENİ BİR KONUT İÇİN İHALE SÜRECİNİN BAŞLADIĞINI DUYURDU

Bu ay itibariyle ihaleye Diyarbakır’dan da konutlar çıkarmış olan Vakıfbank, Diyarbakır ilinin Kayapınar ilçesinin Peyas Mahallesi’nden bir apartman dairesini satışa koydu. Apartman dairesinin genişliğinin 195 metrekare olduğunu bildiren Vakıfbank, dairenin oda sayısını 3; salon sayısını ise 1 olarak belirtti. Öte yandan geniş ve kullanışlı olan bu apartman dairesi için Vakıfbank’ın istediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 50 bin TL oldu.

VAKIFBANK, İSTANBUL’DAN YENİ BİR KONUTUN SATIŞI İÇİN İHALEYE ÇIKTI

Vakıfbank’ın büyükşehirlerden bu ay itibariyle ihaleye yeni açtığı konutlardan sonuncusu ise İstanbul’da yer aldı. İstanbul ilinin Kadıköy ilçesinin Bostancı Mahallesi’nde yer alan bir konutu satışa çıkaran Vakıfbank, bu konutun 125 metrekare genişliğinde ve 3+1 oda sayısına sahip bir apartman dairesi olduğunu duyurdu. Öte yandan Vakıfbank’ın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli 5 milyon 600 bin TL oldu.