Bu üç konutu 400 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satın almak için son 4 gün; Ziraat Bankası uyarıyı verdi!

İcralık konutların e-İhale usulü ile satan Ziraat Bankası, e-İhalesinin bu hafta itibariyle tamamlanacak olduğu konutları bugün kamuoyu ile paylaştı. Ziraat Bankası’nın yaptığı paylaşım doğrultusunda Adana, Ankara ve Malatya’daki konutların bu hafta içerisinde satılacağı öğrenildi.

ZİRAAT BANKASI, ADANA’DAKİ KONUTUN SATIŞINI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİYOR

İhale sonuna geldiği ilk konutu Adana ilinden satışa çıkarmış olan Ziraat Bankası, Adan ilinin Seyhan ilçesinin Sümer Mahallesi’nde yer alan bir apartmanda bulunan dairenin ihalesini bugün tamamlayacağını kamuoyuna bildirdi. İhalesinin sonuna gelen Ziraat Bankası, genişliği 122 metrekare olan bu apartman dairesinin ihalesini ise, 960 bin TL’den başlattı. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu daire için aldığı son teklifin 980 bin TL olduğu öğrenildi.

ZİRAAT BANKASI, ANKARA’DAKİ KONUTUN SATIŞINI 2 GÜN İÇİNDE TAMAMLIYOR

İhale sonu alarmı verdiği konutlardan birini Ankara’dan satışa koymuş olan Ziraat Bankası, bu konut hakkında kamuoyunu bilgilendirmeyi ihmal etmedi. Konutun Ankara ilinin Akyurt ilçesinin Yıldırım Mahallesi’nden satışa çıktığını duyuran Ziraat Bankası, konutun bu bölgede bulunan bir apartmanda yer aldığını duyurdu. Genişliği 130 metrekare olan apartman dairesinin ihalesini 400 bin TL’den başlatan Ziraat Bankası’nın bu daire için aldığı son teklifin ise, 401 bin TL olduğu öğrenildi. Öte yandan Ziraat Bankası, bu konutun ihalesini iki gün içerisinde tamamlayacağını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, MALATYA’DAKİ KONUTUN SATIŞINI 4 GÜN İÇERİSİNDE YAPIYOR

Satışını tamamlamaya üzere olduğu son konutu Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinin Zaviye Mahallesi’nden satışa çıkaran Ziraat Bankası, satışa çıkardığı konutun 111 metrekare genişliğinde bir apartman dairesi olduğunu açıkladı. Bu apartman dairesinin ihalesinin bitimi için son günler uyarısı veren Ziraat Bankası, ihalenin 4 gün içerisinde sona ereceğini duyurdu. İhale başlangıç bedeli 522 bin 500 TL olan bu konut için gelen son teklifin ise, 523 bin TL olduğu öğrenildi.

Exit mobile version