Emlak

Akbank’ın Ankara’dan satışa çıkardığı işyeri de konut da uygun fiyattan alıcılarını bekliyor; üstelik teminat olarak yalnızca 140 bin TL isteniyor!

İcralık ilanlar son zamanlarda vatandaşların gayrimenkul alımlarında alternatif bir yol olmaya başladı. Özellikle de Katma Değer Vergisi’nden muaf tutulması nedeniyle daha uygun bedeller ortaya çıkaran icralık ilanlar, ihaleye başladığı fiyatlar ile bölgelerindeki en uygun seçeneği sunar hale geldi. Bu bağlamda vatandaşların yakından takip ettiği bankalardan biri olan Akbank, bu ay Ankara’dan bir yeni konut ve bir yeni işyeri için ihale sürecinin başladığını duyurdu.

AKBANK, ANKARA’DAN İKİ YENİ GAYRİMENKULÜ SATIŞA ÇIKARDI

Satışa çıkardığı gayrimenkullerde uygun fiyatlar sunmasıyla dikkat çeken bankalardan biri olan Akbank, bu ay itibariyle Ankara’dan yeni satışa koyduğu gayrimenkulleri vatandaşlara sunmaya başladı. Bu gayrimenkuller arasında hem konut hem de işyeri bulunduran Akbank, bu gayrimenkulleri 140 bin TL’lik teminat ile ihaleye başlatacağını duyurdu. Öte yandan işyerini Çankaya’dan satışa koyan Akbank, konutu ise, Etimesgut’tan satışa çıkardı.

AKBANK, ANKARA ÇANKAYA’DAN İŞYERİ SATIŞI İÇİN İLAN YAYINLADI

İşyeri satışı gerçekleştireceğini kamuoyu ile paylaşan Akbank, geçtiğimiz günlerde ilanını yayınladığı işyerinin Ankara ilinin Çankaya ilçesinden satışa konduğunu duyurdu. Bu bölgede yer alan son derece işlek bir mevkide bulunan işyerinin dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu belirten Akbank, işyerinin genişliğini ise, 80 metrekare olarak bildirdi. Bu işyerini 140 bin TL teminat bedeli ile ihaleye çıkaran Akbank, işyerinin ihale başlangıç bedelini ise, 1 milyon 400 bin TL olarak belirledi.

AKBANK, ANKARA ETİMESGUT’TAN DAİRE SATIŞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Akbank’ın satışa yeni koyduğu bir başka Ankara gayrimenkulü daire oldu. Ankara ilinin Etimesgut ilçesinden satışa çıkarılan bu dairenin bir apartmanda yer aldığı öğrenildi. Daire hakkında detaylı bilgi veren Akbank, dairenin genişliğinin 164 metrekare olduğunu bildirdi. İhale başlangıç bedeli 2 milyon 550 bin TL olan bu dairenin teminat bedeli ise, 255 bin TL olarak açıklandı.