TEB, o şehirdeki tüm konutlarını ihaleye açtı; fiyatları 200, 230 ve 240 bin TL olarak belirledi! Hayatta kaçmayacak fırsatlar…

Her ay satışa çıkardığı icralık konut listesinde güncellemeye giden bankalardan biri olan TEB, bu ay itibariyle de satış listesinden kaldırdığı gayrimenkuller olduğu gibi satışa yeni çıkardığı gayrimenkulleri de kamuoyuna sundu. Satışa yeni çıkardığı gayrimenkuller arasına Şanlıurfa’dan üç yeni konut bulunduran TEB, her konut için kamuoyunu detaylıca bilgilendirdi.

TEB, ŞANLIURFA’DAKİ KONUTLARINI 200 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR İLE SATIŞA KOYDU

Gerçekleştirdiği icralık konut satışlarını diğer bankalar gibi e-İhale yöntemi ile satışa çıkaran TEB, yeni konutları için de ihale sürecini başlattı. Bu ay Şanlıurfa’dan üç yeni konutu ihaleye açan TEB, konutlardan ilkini oldukça uygun ihale başlangıç bedeli ile satışa çıkardı. Bu konutun ihale başlangıç bedelini 200 bin TL olarak açıklayan TEB, konutun Şanlıurfa ilinin Hilvan ilçesinde yer aldığını açıkladı. Konutun genişliğini 381 metrekare olarak bildiren TEB, konutun tipini ise, müstakil olarak ilan detayına ekledi.

TEB, ŞANLIURFA’DAKİ KONUTLARI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VERDİ

TEB’in Şanlıurfa’dan bu ay yeni ihaleye başlattığı tek konut 381 metrekarelik müstakil ev olmadı. Başka konutlar da satışa çıkaran TEB, satışa çıkan diğer konutlar hakkında da kamuoyunu bilgilendirdi. Satışa koyduğu yeni konutlardan birini de Şanlıurfa ilinin Hilvan ilçesinden satışa koyan TEB, satışa çıkardığı bu konutun da müstakil yapıda bir ev olduğunu açıkladı. Konutun genişliğini 434 metrekare olarak ilan eden TEB, konutu ihaleye ise, 230 bin TL’den açtı.

TEB, ŞANLIURFA’DAKİ KONUTLARININ TAMAMINI AYNI BÖLGEDEN SATIŞA ÇIKARDI

TEB’in Şanlıurfa’dan satışa çıkardığı yeni konutların tamamı aynı bölgede yer aldı. Yani TEB, Şanlıurfa ilinden satışa koyduğu üçüncü konutu da Hilvan ilçesinden satışa çıkardı. Yine bir müstakil yapı satışa koyan TEB, bu konutun genişliğini ise, 354 metrekare olarak kamuoyuna bildirdi. İhale başlangıç bedeli oldukça cüzi olan bu konut için TEB, 240 bin TL ihale başlangıç bedeli istedi.

Exit mobile version