Adana ve İstanbul’da apartman dairesi; Samsun’da komple apartman satışta! Ziraat Bankası’nda nasıl isterseniz öyle konut var…

Bu hafta yeni yeni konutları ihaleye açtığını duyuran Ziraat Bankası, Adana ve İstanbul’dan birer apartman dairesi ile Samsun’dan komple bir apartmanı ihale sonunda satacağını açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası, tüm yeni satışa çıkan gayrimenkuller hakkında detaylıca bilgi verdi.

ZİRAAT BANKASI, ADANA’DAN BİR APARTMAN DAİRESİ İÇİN İHALE SÜRECİNİ BAŞLATTI

Satışa yeni çıkardığı konutlar hakkında kamuoyunu bilgilendiren Ziraat Bankası, yeni satışa koyduğu konutlar arasında Adana ilinde yer alan bir apartman dairesinin de bulunduğu açıkladı. Adana ilinin Seyhan ilçesinin 2000 Evler Mahallesi’nden satışa çıkan bir apartman dairesi için bilgi veren Ziraat Bankası, dairenin genişliğini kamuoyuna 145 metrekare olarak bildirdi. İhale başlangıç bedelini de kamuoyu ile paylaşan Ziraat Bankası, bu daireyi ihaleye 1 milyon 825 bin TL’den açtı.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL’DAN BİR APARTMAN DAİRESİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Ziraat Bankası’nın bu hafta itibariyle satışa koyduğu yeni konutlar arasında İstanbul ilinden de bir konut yer aldı. İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinin Sultan Selim Mahallesi’nde yer alan bir apartmanda bulunan konutu satışa çıkaran Ziraat Bankası, konutun çatı aralı bir mesken olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Konutun genişliğini 124 metrekare olarak ilan detayına ekleyen Ziraat Bankası, konutun ihale başlangıç bedelini ise 2 milyon 400 bin TL olarak belirledi.

ZİRAAT BANKASI, SAMSUN’DAN BİR BİNANIN SATIŞI İÇİN İLANI YAYINLADI

Ziraat Bankası’nın satışa yeni çıkardığı konutlar arasında yalnızca apartman daireleri yer almadı. Aynı zamanda satışa komple bir bina da çıkaran Ziraat Bankası, Samsun ilinin Çarşamba ilçesinde bulunan Gazi Mahallesi’nde yer alan bir apartman için ihale sürecini başlattı. Bu apartmanın sağladığı kullanım alanını 1036 metrekare olarak ilan detayına ekleyen Ziraat Bankası, apartman için istediği ihale başlangıç bedelini ise 3 milyon 942 bin 500 TL olarak açıkladı.

Exit mobile version