Türkiye İş Bankası’nın Ankara’dan satışa çıkan konutları hem lüks hem de uygun fiyatlı! 660 bin TL’den başlayan fırsat fiyatlarını kaçırmayın….

Türkiye’nin başkenti Ankara’dan bu ay itibariyle üç konut satacak olan Türkiye İş Bankası, bir apartman dairesi ve iki rezidans konut için ihale sürecini başlattı. Üstelik Türkiye İş Bankası, fiyatları 660 bin TL’den başlayan ihale başlangıç bedelleriyle belirleyerek, konutların ihalelerinin startını verdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, ANKARA’DAN 660 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR İLE KONUT SATIŞLARINA BAŞLADI

Türkiye İş Bankası’nın Ankara’dan satışa koyduğu en uygun fiyatlı daire, Ankara’nın merkez ilçelerinden biri olan Yenimahalle’den satışa çıktı. Buraya bağlı olan Çiğdemtepe Mahallesi’nde bulunan çatı aralı bir konut için ihale sürecini başlatan Türkiye İş Bankası, dairenin 110 metrekare genişliğinde bir apartman dairesi olduğunu belirtti. İhale başlangıç bedeli oldukça düşük tutulan bu daire için Türkiye İş Bankası’nın belirlediği ilk rakam 660 bin TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, ANKARA’DAN REZİDANS SATIŞI GERÇEKLEŞTİRECEĞİNİ DE DUYURDU

Türkiye İş Bankası’nın Ankara’dan satışa çıkardığı bir başka daire Ankara ilinin Pursaklar ilçesinin Mimar Sinan Mahallesi’nde yer aldı. Bu mahallede bulunan Safirkent isimli sitede bulunan bir rezidans konutu satışa koyan Türkiye İş Bankası, konutun genişliğini 195 metrekare olarak ilan detayına ekledi. Hem şık hem de geniş olan bu daire için Türkiye İş Bankası’nın istediği ihale başlangıç bedeli ise, 1 milyon 800 bin TL oldu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN ANKARA’DA SATIŞTA OLAN SON KONUTU DA REZİDANS

Satışta olan son konutuna ilişkin de bilgi vermeyi ihmal etmeyen Türkiye İş Bankası, Ankara’dan satışa çıkan son konutunun da bir rezidans daire olduğunu kamuoyuna bildirdi. Bu rezidans daireyi Ankara ilinin Etimesgut ilçesinin Bağlıca Mahallesi’nden satışa koyan Türkiye İş Bankası, dairenin bu bölgede yer alan Three Life Residence Ay Apartmanı içerisinde yer aldığını belirtti. Bu dairenin genişliğini 290 metrekare olarak kamuoyuna duyuran Türkiye İş Bankası, dairenin ihalesini ise, 4 milyon TL’den başlatacağını açıkladı.

Exit mobile version