Emlak

Halkbank’tan 600 bin TL’den başlayan fiyatlar ile konut, arsa ve işyerleri satışa çıkarıldı! Üstelik tamamı büyükşehirlerde…

Satışa icradan çıkardığı gayrimenkullerden herhangi bir Katma Değer Vergisi (KDV) talep etmemesi nedeniyle uygun fiyatlar sunan bankalardan biri olan Halkbank, geçtiğimiz gün itibariyle yeni gayrimenkuller için ihale sürecinin başladığını açıkladı.

HALKBANK, KOCAELİ’NDEN BİR KONUT VE BİR ARSA İÇİN İHALEYE BAŞLADI

İcradan satışa çıkardığı gayrimenkuller hakkında kamuoyunu detaylıca bilgilendiren Halkbank, geçtiğimiz günlerde yayınladığı iki ayrı ilan ile Kocaeli’nden bir konut ve bir arsa satacağını duyurdu. Kocaeli ilinden satışa çıkardığı konutu İzmir ilçesinden satışa koyan Halkbank, arsayı ise, Başiskele ilçesinden satışa çıkardığını açıkladı. Konutun genişliğini 210 metrekare olarak ilan eden Halkbank, arsanın genişliğinin ise 222,68 metrekare olduğunu bildirdi. Öte yandan konut için ihaleyi 600 bin TL’den açan Halkbank, arsa için ihaleyi 610 bin TL’den açtı.

HALKBANK, BURSA’DAN BİR KONUTUN SATIŞA İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Yeni satışa çıkardığı icralık konutlar arasında Bursa ilinden de bir konut bulunduran Halkbank, bu konut hakkında da detaylı bilgiler içeren bir ilan yayınladı. Bursa’dan satışa çıkan konutun mevkine ilişkin bilgi veren Halkbank, konutun Osmangazi ilçesinde bulunduğunu bildirdi. Bu bilginin yanı sıra konutun genişliğine daire de bilgileri kamuoyu ile paylaşan Halkbank, konutun 98 metrekare kullanım alanı sağladığını açıkladı. Öte yandan Halkbank’ın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 85 bin TL oldu.

HALKBANK, MARDİN’DEN BİR İŞYERİ İÇİN FIRSAT YATIRIMI ALARMI VERDİ

Satışa çıkardığı gayrimenkuller arasında Mardin ilinden de gayrimenkuller bulunduran Halkbank, Mardin ilinden satışa koyduğu bir işyerinin genişliği ve mevkisi dolayısıyla oldukça karlı bir yatırım alanı olacağını bildirdi. İşyerinin Mardin ilinin Kızıltepe ilçesinden satışa konduğunu duyuran Halkbank, işyerinin genişliğini 434 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Halkbank’ın bu işyeri için istediği ihale başlangıç bedeli 4 milyon TL olarak açıklandı.