Akbank; memleketin dört bir yanından 280 bin TL’den başlayan fiyatlar ile işyeri satışları için düğmeye bastı!

Bu hafta itibariyle ihalesinin sonuna geldiği gayrimenkuller hakkında kamuoyunu uyaran Akbank, aynı zamanda yeni ihaleler için de ilanlar yayınladı. Bu kapsamda Mardin ve Mersin’den yeni işyeri satışa çıkaran Akbank, Ankara’daki işyerinin satışı için ise, ihale sonu uyarısı verdi

AKBANK, MARDİN’DEN YENİ BİR İŞYERİ SATIŞI YAPACAĞINI AÇIKLADI

Yeni satışa çıkardığı işyerleri hakkında detaylı bir şekilde kamuoyunu bilgilendiren Akbank, işyerlerinden birini Mardin ilinden satışa koyduğunu duyurdu. İşyerini Mardin ilinin Kızıltepe ilçesinden satışa çıkaran Akbank, satışa çıkardığı işyerinin hem dükkan hem de mağaza olarak kullanıma uygun bir alan sunduğunu belirtti. İşyerinin genişliğini 90 metrekare olarak kamuoyuna bildiren Akbank, işyerinin ihale başlangıç bedelini ise 280 bin TL olarak açıkladı.

AKBANK, ANKARA’DAN İŞYERİ SATIŞI İÇİN SON GÜNLER UYARISI VERDİ

Satışa çıkardığı yeni işyerleri olduğu gibi satışını tamamlamak üzere işyerlerini de elinde bulunduran Akbank, Ankara ilinden daha önce satışa çıkardığı bir işyerinin ihalesinin sonuna yaklaştığını açıkladı. Ankara ilinin Çankaya ilçesinden satışa çıkmış olan işyeri için detaylı bir bilgi veren Akbank, işyerinin genişliğini 80 metrekare; tipini ise dükkan veya mağaza olarak kamuoyuna bildirdi. İşyerinin ihalesinin 4 gün içerisinde sona ereceğini duyuran Akbank, ihalenin son tarihinin 23 Eylül 2022 saat 17.44 olduğunu duyurdu. Öte yandan ihale başlangıç bedeli 1 milyon 400 bin TL olan bu işyerine Akbank’ın aldığı son teklif, 1 milyon 420 bin TL oldu.

AKBANK, MERSİN’DEN İŞYERİ ARAYANLARA KOMPLE BİNA YATIRIMI FIRSATI SUNDU

Satışa yeni çıkardığı bir diğer işyerini Mersin ilinden satışa koyan Akbank, yatırımcılara fırsat niteliğinde sunduğu bir gayrimenkul ile seslendi. Mersin ilinin Akdeniz ilçesinde yer alan bir işyeri binasını komple satışa çıkaran Akbank, bu binanın kullanım alanını 3289 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Akbank’ın bu işyeri binası için istediği ihale başlangıç bedelinin 10 milyon 875 bin TL olduğu öğrenildi.

Exit mobile version