Emlak

Türkiye İş Bankası’ndan Eskişehir, İstanbul ve Manisa’da kaçırılmayacak konutlar… Üstelik fiyatlar sadece 700 bin TL’den başlıyor!

İcradan satışa çıkardığı konut gibi gayrimenkulleri ihale usulü ile satan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, bu hafta itibariyle ihalelerine yenilerini ekledi. İstanbul ilinden komple bir bina satacağını duyuran Türkiye İş Bankası, Eskişehir ve Manisa illerinden ise, birer daire satışa çıkardı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, ESKİŞEHİR’DEN BİR KONUTU SATIŞA KOYDU

Satışa çıkardığı yeni gayrimenkuller arasında kaçırılmayacak fiyattan konutlar bulunduran Türkiye İş Bankası, bu konutlardan ilkini Eskişehir ilinden satışa çıkardı. Bir apartman dairesi satışa koymuş olan Türkiye İş Bankası, bu dairenin Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesinin Yıldıztepe Mahallesi’nde yer aldığını belirtti. Genişliği 81 metrekare olan bu daire için Türkiye İş Bankası’nın belirlediği ihale başlangıç bedeli ise, 700 bin TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, MANİSA’DAN BİR DAİREYİ SATIŞA ÇIKARDI

Satışa yeni koyduğu konutlar arasında sadece Eskişehir’den konutlar bulundurmayan Türkiye İş Bankası, Manisa ilinde yer alan bir konut için de ihale sürecini başlattı. İhaleye koyduğu konutu Manisa ilinin Salihli ilçesinin Yörük Mahallesi’nden satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, satışa çıkardığı konutun 118 metrekare genişliğinde bir apartman dairesi olduğunu belirtti. Bu konut için uygun bir ihale başlangıç bedeli açıklamış olan Türkiye İş Bankası, bu bedeli ise, 800 bin TL olarak duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, İSTANBUL’DAN KOMPLE BİR BİNA İÇİN İHALE SÜRECİNİ BAŞLATTI

Satışa koyduğu yeni gayrimenkuller arasında İstanbul ilinden bir fırsat yatırımı sunan Türkiye İş Bankası, İstanbul ilinin Kadıköy ilçesinin Osmanağa mevkinde yer alan bir binayı komple satışa çıkardı. Binanın kullanım alanını 270 metrekare olarak kamuoyuna bildiren Türkiye İş Bankası, bu bina için başlattığı ihaleyi ise, 10 milyon TL’den açtı.