İzmir, Mersin, Erzurum; nerede isterseniz orada uygun fiyata işyeri yatırım fırsatları yalnızca Vakıfbank’ta! Üstelik 114 bin TL’den başlayan bu fiyatlar kaçmaz…

İcradan satışa çıkardığı gayrimenkuller ile vatandaşlara sık sık yatırım fırsatı sunan bankalardan biri olan Vakıfbank, bu hafta Erzurum’dan iki işyerini uygun fiyata satışa koyduğunu duyururken; aynı zamanda İzmir’den iki işyerini tek fiyata ve Mersin’den bir fabrika ile arsasını tek fiyata satacağını açıkladı.

VAKIFBANK, ERZURUM’DAN İKİ YENİ İŞYERİ İÇİN İLAN YAYINLADI

Bu hafta itibariyle satışa çıkardığı işyerleri sayısında artışa giden Vakıfbank, Erzurum ilinden iki yeni işyeri için ihale ilanı yayınladı. Her iki işyerini de aynı bölgeden satışa çıkaran Vakıfbank, işyerlerini Erzurum ilinin Horasan ilçesinin Kazım Karabekir Mahallesi’nden satışa koydu. Genişlikleri birbirinden olan işyerlerinin dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu bildiren Vakıfbank, işyerlerinden birinin 39 metrekare; diğerinin ise 44 metrekare olduğunu belirtti. Öte yandan Vakıfbank, 39 metrekarelik işyeri için 114 bin TL ihale başlangıç bedeli belirlemişken; 44 metrekarelik işyeri için belirlediği ihale başlangıç bedelini 132 bin TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK, İZMİR’DEN İKİ İŞYERİNİ TEK FİYATA SATIŞA KOYDU

İzmir ilinden yeni işyerleri için ihaleye çıkan Vakıfbank, iki ayrı işyerini tek bir fiyattan satacağını duyurdu. İzmir ilinin Karabağlar ilçesinden satışa konan iki işyerinin de dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu bildiren Vakıfbank, işyerlerinin toplam kullanım alanını 843 metrekare olarak açıkladı. Tek fiyata çift tapu verecek olan Vakıfbank, bu işyerlerini ihaleye 13 milyon TL’den açtı.

VAKIFBANK, MERSİN’DEN FABRİKA SATIŞA ÇIKARDI

Elinde her ihtiyaca uygun işyeri bulunduran nadir bankalardan biri olan Vakıfbank, bu hafta itibariyle Mersin ilinde yer alan bir fabrikayı arsası ile birlikte satışa koydu. Bu gayrimenkulü Mersin ilinin Tarsus ilçesinin Yunusoğlu Mahallesi’nden satışa koyan Vakıfbank, fabrikanın imarlı bir arsa sahip olduğunu bildirdi. Sanayi bölgesinde yer alan bu fabrika hakkında detaylı bilgi veren Vakıfbank, fabrikanın kullanım alanını 108254 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Vakıfbank’ın bu fabrika için istediği ihale başlangıç bedeli 79 milyon TL olarak belirlendi.

Exit mobile version