Emlak

Türkiye Finans Bankası’ndan 275, 286 ve 302 bin TL’den başlayan fiyatlar ile işyeri satın almak çok kolay! Üstelik hepsi ofis niteliğinde…

Birbirinden cazip fiyatlar ile işyerleri satışına başlamış olan Türkiye Finans Bankası, Tekirdağ ilinde bulunan 6 işyeri için 350 bin TL’nin altında verdiği ihale başlangıç bedeli ile dikkatleri üzerine çekti.

TÜRKİYE FİNANS BANKASI’NDAN 275 BİN TL’YE İŞYERİ

Yeni satışa koyduğu işyerleri arasında oldukça uygun fiyatlı seçenekler bulunduran Türkiye Finans Bankası, Tekirdağ ilinden satışa koyduğu bir işyeri için düşü bir ihale başlangıç bedeli istedi. Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesinden satışa çıkan bu işyerinin İnönü Mahallesi’nde yer aldığı öğrenildi. Ofis olarak kullanıma uygun olan bu işyeri hakkında detaylı bilgi veren Türkiye Finans Bankası, işyerinin genişliğini 48 metrekare olarak ilan etti. Öte yandan Türkiye Finans Bankası’nın bu işyeri için belirlediği ihale başlangıç bedeli 275 bin TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE FİNANS BANKASI’NDAN 286 BİN TL’YE İŞYERLERİ

Türkiye Finans Bankası, aynı bölgeden onlarca işyeri satışa çıkardığını duyurdu. Yine Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesinin İnönü Mahallesi’nde yer alan bölgeden işyerleri satışa çıkaran Türkiye Finans Bankası, bu bölgeden satışa çıkardığı 45 metrekarelik üç ayrı işyeri için de oldukça uygun ihale başlangıç bedeli belirledi. Her bir işyeri için aynı bedeli isteyen Türkiye Finans Bankası, bu üç işyerini de ihaleye 286 bin TL’den başlattı.

TÜRKİYE FİNANS BANKASI’NDAN 302 BİN 500 TL’YE İŞYERLERİ

Türkiye Finans Bankası’nın aynı bölgeden satışa çıkarıp, uygun fiyat istediği iki işyeri de fırsat olarak vatandaşlara sunuldu. Yine Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesinin İnönü Mahallesi’nde bulunan iki işyeri için ihale sürecini başlatan Türkiye Finans Bankası, işyerlerinin genişliğini bu kez 48 metrekare olarak belirtti. Her biri 48 metrekare olan bu iki işyeri için aynı bedeli isteyen Türkiye Finans Bankası, işyerlerini ayrı ayrı 302 bin 500 TL’den ihaleye açtı.