Emlak

Türkiye İş Bankası’nda nerde isterseniz orda daire var; Aydın, İstanbul, Erzurum… Üstelik daire fiyatları da indirimli!

Yeni konutlar ile icradan gayrimenkul takibi yapan vatandaşların karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, bu hafta; Aydın, İstanbul ve Erzurum illerinde olmak üzere üç yeni konut için ihale sürecini başlattığını duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, AYDIN’DAN YENİ BİR DAİRENİN SATIŞI İÇİN İHALE BAŞLATTI

Yeni dairelerini bu hafta itibariyle kamuoyuna tanıtan Türkiye İş Bankası, daireler arasında Aydın’da yer alan bir konutun da olduğunu belirtti. Bu konutu Aydın ilinin Didim ilçesinin Hisar mevkiinden satışa koyan Türkiye İş Bankası, daire hakkında detaylıca bir bilgi vermeyi de ihmal etmedi. Dairenin bir apartmanda yer alan dubleks tipi bir mesken olduğunu belirten Türkiye İş Bankası, daire genişliğini ise, 99 metrekare olarak bildirdi. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın bu dubleks daire için istediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 600 bin TL oldu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, İSTANBUL’DAN BİR DAİRE İÇİN İLAN YAYINLADI

Yeni satışa koyduğu konutlar arasında İstanbul ilinden de konut bulunduran Türkiye İş Bankası, İstanbul ilinin Kartal ilçesinin Karlıktepe Mahallesi’nde yer alan bir konutu satışa çıkardı. Konutun Soğanlık Caddesi’nde bulunan bir sitenin içerisinde yer alan apartmanda bulunduğunu kamuoyuna bildiren Türkiye İş Bankası, konutun genişliğini ise, 105 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın bu konut için ilan ettiği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 900 bin TL oldu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, ERZURUM’DAN YENİ BİR DAİREYİ SATIŞA ÇIKARDI

Türkiye İş Bankası’nın bu hafta itibariyle satışa çıkardığı son yeni konut ise, Erzurum ilinde yer aldı. Erzurum ilinin Palandöken ilçesinden bir konut satışa koyan Türkiye İş Bankası, konutun ilçenin Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunduğunu belirtti. Konutun müstakil yapıda bir ev olduğunu da belirten Türkiye İş Bankası, konutun genişliğini ise, 240 metrekare olarak ilan etti. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın bu konut için belirlediği ihale başlangıç bedeli 2 milyon TL oldu.