Vakıfbank’tan Ankaralılara büyük jest; 135 bin TL’den başlayan fiyatlarla iki konut ve iki işyeri satışta! Üstelik satışlar…

İcradan satışa çıkardığı gayrimenkullerin arasına yenilerini eklediğinde kamuoyuna detaylı bir şekilde bilgi vermeyi ihmal etmeyen bankalardan biri olan Vakıfbank, bu hafta itibariyle Ankara’dan satışa çıkardığı gayrimenkullerin sayısında artışa gitti. Ankara’dan dört yeni gayrimenkul daha satışa koyan Vakıfbank, iki konut ve iki işyeri için ihale sürecini başlattı.

VAKIFBANK, ANKARA’DAN YENİ BİR DAİRE İÇİN İLAN YAYINLADI

Satışa yeni koyduğu gayrimenkuller arasında konutlar da bulunduran Vakıfbank, yeni satışa koyduğu konutlardan birini Ankara ilinin Beypazarı ilçesinin Ayvaşık Mahallesi’nden satışa çıkardı. Genişliği 100 metrekare olan bu konut 2 oda ve 1 salondan oluştuğu öğrenildi. Öte yandan Vakıfbank’ın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli 135 bin TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK’IN ANKARA’DAN YENİ SATIŞA ÇIKARDIĞI İKİNCİ GAYRİMENKUL DE KONUT OLDU

Satışa çıkardığı bir diğer gayrimenkulün de konut olduğunu kamuoyuna bildiren Vakıfbank, bu konutun da Ankara’da yer aldığını belirtti. Ankara ilinin Beypazarı ilçesinin Ayvaşık mahallesinde bulunan bir apartmanda yer alan bu konut hakkında detaylıca bilgi veren Vakıfbank, konutun oda sayısını 3; salon sayısını ise 1 olarak ilan etti. Genişliği 127 metrekare olan bu konutun ihale başlangıç bedeli ise, Vakıfbank tarafından 140 bin TL olarak belirlendi.

VAKIFBANK, ANKARA’DAN İKİ DE İŞYERİ SATIŞA ÇIKARDI

Ankara’dan satışa çıkardığı gayrimenkuller arasında işyerleri de bulunduran Vakıfbank, Ankara ilinin Çankaya ilçesinin Kızılay mevkinde bulunan iki ayrı işyeri için tek bir ihale sürecini başlattı. İki işyerini aynı fiyattan satışa koyan Vakıfbank, işyerlerinin kullanım alanını 40 metrekare olarak açıkladı. Dükkan veya mağaza olarak kullanıma uygun olan bu işyerlerin ihale başlangıç bedeli ise, 340 bin TL oldu.

Exit mobile version