Emlak

Ziraat Bankası; öğrenci yurdu, çiftli, otel hepsini sıraya dizdi… Fiziki ihale ile satılacak olan icralık gayrimenkuller netleşti!

Son zamanlarda icradan satışa koyduğu gayrimenkullerini genellikler e-İhale yöntemi ile satan Ziraat Bankası, bu kez fiziki ihale yöntemi ile satışa çıkacak olan gayrimenkullerinin bir listesini yayınladı.

ZİRAAT BANKASI, AFYON’DAN BİR YURDU SATIŞA ÇIKARDI

Afyon’dan satışa koyduğu yeni bir gayrimenkul için fiziki ihale uyarısı veren Ziraat Bankası, Afyonkarahisar ilinin Bolvadin ilçesinin Selçuklu Mahallesi’nde bulunan ve daha önce öğrenci yurdu olarak kullanılan bir binayı ve arsasını aynı anda satışa çıkardığını duyurdu. Yurdun genişliğini 3872 metrekare olarak ilan eden Ziraat Bankası, ihale tarihini ise, 6 Kasım 2022 olarak açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu yurt ve arsası için istediği ihale başlangıç bedeli 7 milyon 173 bin TL oldu.

ZİRAAT BANKASI, SAMSUN’DAN BİR ÇİFTLİK İÇİN İHALE TARİHİ VERDİ

Fiziki ihale ile satışa çıkaracağı bir diğer gayrimenkul hakkında da detaylıca bilgi veren Ziraat Bankası, Samsun ilinde yer alan bir çiftlik için satışın gerçekleştirileceğini duyurdu. Samsun ilinin Ondokuzmayıs ilçesinin Çetirlipınar Mahallesi’nde yer alan çiftlik için ihale tarihini veren Ziraat Bankası, bu tarihi 6 Kasım 2022 olarak kamuoyuna duyurdu. Öte yandan Ziraat Bankası’nın 3745 metrekare genişliği bulunan çiftliğinin ihale başlangıç bedeli 8 milyon 20 bin TL oldu.

ZİRAAT BANKASI, KOCAELİ’NDEN BİR OTELİ İHALEYE ÇIKARACAĞI TARİHİ AÇIKLADI

Fiziki ihale ile satışa çıkacak olan gayrimenkulleri arasında otelde bulunduran Ziraat Bankası, Kocaeli ilinin Çayırova ilçesinin Şekerpınar Mahallesi’nde yer alan bir turistik işletme için ihale tarihini verdi. İhalesi 6 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşecek olan bu işyerinin 27985 metrekare genişliğinde 12 katlı bir otel olduğu öğrenildi. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu otel için istediği ihale başlangıç bedeli ise, 285 milyon 928 bin 500 TL oldu.