Emlak

Türkiye İş Bankası’ndan üç yeni fırsat; aralarında işyeri de konut da var! Üstelik İstanbul da satış listesinde…

İcradan satışa çıkardığı konut ve işyerleri ilanları ile dikkat çeken Türkiye İş Bankası, bu ilanları arasına yenilerini ekledi. Bugün itibariyle İstanbul ilinden bir konut satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, aynı zamanda; Tekirdağ ilinden bir işyeri ve Erzurum ilinden de bir konut satacağını duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, İSTANBUL’DAN YENİ BİR KONUT İÇİN İHALEYE ÇIKTI

Satışa yeni çıkardığı gayrimenkuller arasında birbirinden uygun fiyatlı konutlar bulunduran Türkiye İş Bankası, bu konutlardan birini de İstanbul ilinden satışa çıkardı. İstanbul’dan satışa çıkan konutların birinin Kartal ilçesinin Karlıktepe mevkinde yer alan Soğanlık Caddesi’nde bulunduğunu belirten Türkiye İş Bankası, konutun bir site içerisinde yer alan apartman dairesi olduğunu bildirdi. Dairenin genişliğini 105 metrekare olarak ilan eden Türkiye İş Bankası, dairenin ihale başlangıç bedelini ise, 1 milyon 900 bin TL olarak belirledi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, TEKİRDAĞ’DAN YENİ BİR İŞYERİNİN SATIŞI İÇİN START VERDİ

Türkiye İş Bankası’nın satışa yeni çıkardığı bir diğer gayrimenkulü Tekirdağ ilinde yer alan işyeri oldu. Tekirdağ ilinin Çorlu ilçesinin Şey Sinan Mahallesi’nde bulunan bir iş hanının yarısını satacak olan Türkiye İş Bankası, satışta olan katları; 1, 3, 4 ve 5. katlar olarak duyurdu. İşyerinin toplam genişliğini 469 metrekare olarak ilan eden Türkiye İş Bankası, bu işyerinin ihale başlangıç bedelini ise, 2 milyon 150 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, ERZURUM’DAN BİR KONUTUN İHALESİNİ BAŞLATTI

Türkiye İş Bankası’nın bugün itibariyle ihaleye başlattığı bir başka gayrimenkulü ise, Erzurum ilinde bulunan müstakil yapıdaki konut oldu. Müstakil konutun Erzurum ilinin Palandöken ilçesinin Adnan Menderes Mahallesi’nde yer aldığını duyuran Türkiye İş Bankası, konutun genişliğini ise, 240 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli 2 milyon TL oldu.