Emlak

Vakıfbank’tan kaçırılmayacak fiyata işyerleri satışa çıkarıldı; üstelik iki işyerinin tek bir fiyattan satılacak! Kaçırılmayacak fiyatlar ise…

İcradan satışa çıkardığı yeni işyerlerini bu hafta itibariyle kamuoyuna tanıtmaya başlamış olan Vakıfbank; Kayseri, Mardin ve İzmir’den satışa çıkardığı yeni işyerleri hakkında detaylı bilgi içeren ihale ilanları yayınladı.

VAKIFBANK, KAYSERİ’DEN YENİ BİR İŞYERİ İÇİN İLAN YAYINLADI

Yeni işyerlerini satışa çıkardığını kamuoyu ile paylaşan Vakıfbank, işyerlerinden ilkini Kayseri ilinden satışa koyduğunu duyurdu. İşyerinin depolu bir dükkan olduğunu belirten Vakıfbank, satışa çıkarılan bu işyerinin mevkini Kayseri ilinin Melikgazi ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi olarak ilan detayına ekledi. Genişliği 225 metrekare olan bu işyeri için Vakıfbank’ın belirlediği ihale başlangıç bedeli ise, 1 milyon TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK, MARDİN’DEN YENİ BİR İŞYERİ İÇİN İHALE SÜRECİNİ BAŞLATTI

İhaleye yeni çıkardığı bir başka işyeri için daha kamuoyunu detaylı bir bilgi veren Vakıfbank, bu işyerini ise, satışa Mardin ilinden koyduğunu duyurdu. Mardin ilinin Kızıltepe ilçesinde yer alan bu işyerinin bölgede bulunan işlek yerlerden biri olan Cumhuriyet Mahallesi’nde yer aldığı Vakıfbank tarafından yayınlanan ihale ilanı ile öğrenildi. İşyerinin dükkan veya mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu belirten Vakıfbank, işyerinin genişliğini ise, 245 metrekare olarak kamuoyuna bildirdi. Öte yandan Vakıfbank’ın bu işyeri için istediği ihale başlangıç bedeli 3 milyon 300 bin TL oldu.

VAKIFBANK, İZMİR’DEN 2 ADET İŞYERİNİ TEK FİYATA SATIŞA ÇIKARDI

İzmir’den satışa yeni gayrimenkul koyduğunu duyuran Vakıfbank, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde yer alan iki ayrı işyeri için ihale sürecinin başladığını duyurdu. İşyerlerinin genişliğine dair de bilgi veren Vakıfbank, iki işyerinin toplam kullanım alanını 843 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan her iki işyeri için tek bir ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan Vakıfbank, bu bedeli 13 milyon TL olarak duyurdu.