Emlak

Garanti BBVA’dan fırsat niteliğinde satış hamlesi; İstanbul ve İzmir’de işyerleri için düğmeye basıldı! Üstelik işyerlerinin fiyatları…

İcradan satışa gayrimenkullerini eylül ayı itibariyle daha da artıran Garanti BBVA, bu ay itibariyle İstanbul ilinden iki; İzmir ilinden ise bir işyeri için ihale sürecinin başladığını geçtiğimiz gün duyurdu.

GARANTİ BBVA, İSTANBUL ŞİŞLİ’DEN BÜRO SATIŞA ÇIKARDI

Satışa yeni çıkardığı gayrimenkuller arasında İstanbul şehrinin merkezi lokasyonlarından birinde bulunan bölgeden işyeri bulunduran Garanti BBVA, bu işyerinin İstanbul ilinin Şişli ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi’nde yer aldığını duyurdu. İşyeri tipinin ofis olduğunu belirten Garanti BBVA, işyerinin büro olarak kullanıma uygun olduğunu belirtti. Genişliği 410 metrekare olan bu işyeri için Garanti BBVA’nın istediği ihale başlangıç bedeli ise, 10 milyon TL olarak açıklandı.

GARANTİ BBVA, İSTANBUL MALTEPE’DEN ASMA KATLI DÜKKAN SATIŞA KOYDU

Satışa çıkardığı bir diğer yeni işyerini de İstanbul’dan satışa çıkaran Garanti BBVA, bu kez İstanbul ilinin Maltepe ilçesinin Altıntepe Mahallesi’nde yer alan bir işyeri için ihale sürecini başlattı. İşyeri hakkında detaylı bilgi veren Garanti BBVA, işyerinin asma katlı bir dükkan olduğunu kamuoyuna bildirdi. Genişliği 250 metrekare olan bu işyeri için Garanti BBVA’nın istediği ihale başlangıç bedeli ise 14 milyon TL oldu.

GARANTİ BBVA, İZMİR’DEN KOMPLE BİR İŞYERİ BİNASI İÇİN İHALE SÜRECİNİ BAŞLATTI

Garanti BBVA’nın bu ay itibariyle ihalesini başlattığı bir diğer işyeri İzmir ilinde yer aldı. İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin İnönü Caddesi’nde bulunan bir işyerinin binasını arsası ile birlikte satışa çıkaran Garanti BBVA, işyerinin kullanım alanını 1794 metrekare olarak açıkladı. İşyerinin daha önce bir dershane olarak kullanıldığını belirten Garanti BBVA, binanın 8 ayrı kattan oluştuğunu belirtti. Öte yandan Garanti BBVA’nın bu işyeri binası ve arsası için istediği ihale başlangıç bedeli 55 milyon TL olarak açıklandı.