Akbank’tan 2 yeni konut, 1 yeni işyeri için satış çağrısı! Üstelik fiyatlar yalnızca 100 bin TL’den başlayacak!

Katma Değer Vergisi’nden (KDV) muaf tutuldukları için daha uygun fiyatlar ortaya çıkaran icralık gayrimenkuller arasına Akbank tarafından İstanbul’dan bir konut, bir işyeri; Diyarbakır’dan ise bir yeni konut ihalesi eklendi.

AKBANK, İSTANBUL’DAN BİR YENİ İŞYERİ İÇİN İHALEYİ BAŞLATTI

Yeni satışa çıkardığı gayrimenkuller arasında İstanbul’dan da gayrimenkuller bulunduran Akbank, İstanbul’dan satışa çıkardığı bir işyeri için ilan yayınladı. Yayınladığı ilana göre, İstanbul ilinin Kartal ilçesinden dükkan veya mağaza kullanımına uygun olan bir işyeri satışa çıkaran Akbank, satışa çıkardığı işyerinin kullanım alanını 100 metrekare olarak ilan etti. İşyerini ihaleye 2 milyon 850 bin TL’den açan Akbank, işyerinin son ihale tarihini ise, 19 Eylül 2022 olarak kamuoyuna duyurdu.

AKBANK, İSTANBUL’DAN BİR YENİ KONUT DA SATIŞA ÇIKARDI

Satışa yeni çıkardığı bir diğer gayrimenkulü de İstanbul’dan satışa koymuş olan Akbank, bu gayrimenkul hakkında da icradan ihale takip eden vatandaşlar için detaylıca bilgi verdi. Satışa çıkardığı gayrimenkulün bir konut olduğu bildiren Akbank, konutun tipini dağ evi olarak açıkladı. İstanbul’dan bir dağ evi satışa çıkarmış olan Akbank, bu dağ evini Beşiktaş ilçesinden satışa koydu. Genişliği bilinmeyen bu dağ evi için Akbank’ın istediği ihale başlangıç bedeli ise 100 bin TL olarak açıklandı.

AKBANK, DİYARBAKIR’DAN BİR YENİ KONUT İÇİN SATIŞ ÇAĞRISINDA BULUNDU

Satışa yeni çıkardığı sonuncu gayrimenkulü Diyarbakır ilinden satışa koyduğunu duyuran Akbank, burada yer alan bir konut için ihale sürecini başlattı. Konut tipini apartman dairesi olarak kamuoyuna bildiren Akbank, bu apartman dairesinin Diyarbakır ilinin Kayapınar ilçesinde yer aldığını belirtti. Genişliği 210 metrekare olan bu apartman dairesi için Akbank’ın istediği ihale başlangıç bedeli ise 550 bin TL olarak açıklandı.

Exit mobile version