ÖSYM az önce açıkladı: KPSS’ye girecekler dikkat! Acil olarak duyuruldu

Memur olmak isteyenler belirli tarihlerde yapılan KPSS’ye girmek zorunda. Gelen bir son dakika haberine göre ÖSYM, KPSS’ye girecek adaylar için resmen az önce duyuruldu. Detaylar ve ÖSYM’nin açıklaması haberimizde..

ÖSYM, 24-25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan 2022-KPSS lisans alan bilgisi oturumlarına katılacak adaylar için sınav giriş belgelerinin erişime açıldığını belirtti.

İŞLEMLER TAMAMLANDI

Konuyla ilgili açıklama ÖSYM’nin remi internet sayfasında yer aldı. Yer alan duyuruya göre, 24 Eylül’de uygulanacak 2022-KPSS lisans alan bilgisi sınavları 1. oturumu (kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri) ve 2022-KPSS lisans alan bilgisi sınavları 2. oturumu (hukuk, iktisat, maliye) ile 25 Eylül’de uygulanacak 2022-KPSS Lisans alan bilgisi sınavları 3. oturumuna (işletme, muhasebe, istatistik) katılacak adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ ÖSYM’DENİN SAYFASINDAN ALINACAK

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecek.

Exit mobile version