Türkiye İş Bankası’ndan dev emlak hamlesi: tarla, konut, işyeri hepsi 300 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışta! Son 8 gün…

Satışa çıkarılan icralık gayrimenkullerde belirli bir ihale süresi gözeten Türkiye İş Bankası, bugün itibariyle Uşak ilinde bulunan bir tarlanın; Gaziantep ilinde bulunan bir konutun; Mersin ilinde bulunan bir işyerinin ihalesi için son günler uyarısı verdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, UŞAK’TAKİ TARLA İÇİN SON 1 GÜN DEDİ

Türkiye İş Bankası, bu hafta itibariyle ihalesinin sonuna yaklaştığı ilanlar arasına Uşak ilinde bulunan bir araziyi de aldı. Tarla niteliğinde bir arsa satışa çıkardığını duyuran Türkiye İş Bankası, ihalesi yarın tamamlanacak olan bu tarlanın Uşak ilinin Sivaslı ilçesinin Tatar Mahallesi’nde yer aldığını belirtti. Genişliği 26776 metrekare olan bu tarlanın ihale başlangıç bedeli ise, 300 bin TL olarak Türkiye İş Bankası tarafından belirlendi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, GAZİANTEP’TEKİ KONUT İÇİN SON 7 GÜN DEDİ

Satışa çıkardığı gayrimenkuller arasında Gaziantep ilinden de bir konut bulunduran Türkiye İş Bankası, bu konutun ihalesinde de sona yaklaştığını açıkladı. Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinin Mücahitler Mahallesi’nden satışa çıkarılan bir apartman dairesinin ihalesinin 7 gün içerisinde tamamlanacağını duyuran Türkiye İş Bankası, bu apartman dairesinin genişliğini ise, 51 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın bu apartman dairesi için istediği ihale başlangıç bedeli 600 bin TL oldu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, MERSİN’DEKİ İŞYERİ İÇİN SON 8 GÜN DEDİ

İhalesini tamamlamak üzere olduğu gayrimenkuller arasında Mersin ilinden de bir gayrimenkul bulunduran Türkiye İş Bankası, Mersin ilinin Erdemli ilçesinin Merkez Mahallesi’nde bulunan bir işyeri için ihale sonu uyarısı verdi. İhalesi sadece 8 gün içerisinde tamamlanacak olan bu işyerinin büro tipi olduğu öğrenildi. İşyerine ilişkin detaylı bir bilgilendirme gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, satışı tamamlanmak üzere olan bu işyerinin genişliğini 65 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın bu işyeri için istediği ihale başlangıç bedeli 500 bin TL oldu.

Exit mobile version