Genel

TEB’in bu İstanbul fırsatları bir daha gelmez; dört işyeri birden satışta! Üstelik fiyatlar, beklenenin çok altında…

İcradan satışa çıkarılan işyerleri arasına bu hafta yenilerini ekleyen TEB, İstanbul’dan satışa çıkardığı işyerlerinin sayısını dörde çıkardı. Kullanım amaçları farklı olan bu işyerlerini ayrı ayrı ihaleye çıkaran TEB, her biri için detaylıca kamuoyunu bilgilendirdi.

TEB, İSTANBUL’DA İKİ DÜKKANI SATIŞA ÇIKARDI

İstanbul’da yeni işyeri satışları gerçekleştireceğini duyuran TEB, bu ay İstanbul’da yer alan iki ayrı dükkan niteliğindeki işyerini satışa çıkardı. İşyerlerinden ilkini İstanbul ilinin Tuzla ilçesinden satışa koyan TEB, bu işyerinin 94 metrekare olduğunu bildirdi. İkinci işyerini Esenyurt ilçesinden satışa koyan TEB, bu işyerinin ise, depolu ve 82 metrekare olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Her iki dükkanı da ihaleye aynı bedelden açan TEB, ihale başlangıç bedelini bu dükkanlar için 125’er bin TL olarak belirledi.

TEB, İSTANBUL’DAN OFİS SATACAĞINI DA DUYURDU

Satışa çıkardığı iki ayrı dükkanın yanı sıra İstanbul’dan aynı zamanda ofis niteliğinde de bir işyerini satışa koymuş olan TEB, bu işyeri hakkında da kamuoyunu detaylıca bilgilendirdi. İşyerinin İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesinde yer aldığını belirten TEB, ofis niteliğindeki bu işyerinin konum açısından oldukça merkezi bir noktada bulunduğunu belirtti. Ofisin genişliğini de kamuoyu ile paylaşan TEB, ofisin genişliğini ise, 248 metrekare olarak bildirdi. Öte yandan TEB’in bu ofisi ihale açtığı bedel 11 milyon TL oldu.

TEB’İN İSTANBUL İLANLARI ARASINDA İŞYERİ DE VAR

Satışa çıkardığı işyerleri arasında dükkan ve ofis bulundurduğu gibi başka ihtiyaçlara hizmet eden işyerleri de bulunduran TEB, İstanbul’dan aynı zamanda komple bir işyerini de satışa koydu. İstanbul ilinin Şişli ilçesinden bu işyerini satışa çıkaran TEB, yayınladığı ihale ilanında işyerinin kullanım alanını 560 metrekare olarak açıkladı. Oldukça geniş olan bu işyerinin iskanlı ve 4 katlı olduğu öğrenildi. Bölgenin merkezi bir konumunda yer alan işyeri için TEB’in belirlediği ihale başlangıç bedeli ise, 30 milyon TL oldu.