Emlak

Vakıfbank’tan Kocaeli ve Ankara’da 140 bin TL’den başlayan daireler… Üstelik 3 oda, 1 salon ve 127 metrekare genişliğinde!

İcradan satışa çıkardığı daireler arasına bu hafta itibariyle yenilerini ekleyen Vakıfbank, Ankara’dan bir, Kocaeli’nden iki olmak üzere üç yeni daire satışa çıkardı. Her bir daire ile ilgili detaylıca bilgi veren Vakıfbank, satışa çıkardığı dairelerin ihale başlangıç bedellerini uygun tuttu.

VAKIFBANK, ANKARA’DAN YENİ BİR DAİRE SATIŞA ÇIKARDI

Satışa çıkardığı yeni daireler arasında Ankara’dan da bir daire bulunduran Vakıfbank, satışa çıkardığı daire hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Bu bilgilendirmeye göre, daire Ankara ilinin Beypazarı ilçesinin Ayvaşık Mahallesi’nde yer alan bir apartmandan satışa çıktı. Genişliği 127 metrekare olan dairenin oda sayısının 3; salon sayısının ise, 1 olduğu öğrenildi. İhale başlangıç bedeli oldukça düşük olan bu daire Vakıfbank tarafından 140 bin TL’ye satışa kondu.

VAKIFBANK, KOCAELİ’NDEN İKİ YENİ DAİRE SATIŞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Daireleri satışa yeni çıkardığı kamuoyunu detaylıca bilgilendirmeyi ihmal etmeyen Vakıfbank, yeni satışa çıkardığı dairelerden ikisinin de Kocaeli’nde bulunduğunu belirtti. Kocaeli ilindeki dairelerin ilkini Gölcük ilçesinin Dumlupınar Mahallesi’nden satışa koyan Vakıfbank, oda sayısı 3, salon sayısı 1 olan bu dairenin genişliğinin 105 metrekare olduğunu bildirdi. Vakıfbank’ın yeni satışa çıkardığı bu dairenin ihale başlangıç bedeli ise, 525 bin TL oldu.

VAKIFBANK, KOCAELİ’NDEKİ DAİRELERİ AYNI APARTMANDA

Aynı apartmanda yer alan iki daireyi birden Kocaeli ilinden satışa koyan Vakıfbank, satışa çıkardığı ikinci daireyi de Gölcük ilçesinin Dumlupınar Mahallesi’nden satışa çıkardı. Bu kez 2 oda 1 salon bir daireyi satışa koyan Vakıfbank, dairenin genişliğini 105 metrekare olarak yayınladığı ilan detayına ekledi. İhale başlangıç bedelini de ilan detayı aracılığıyla kamuoyu ile paylaşan Vakıfbank, dairenin ihale başlangıç bedelini 560 bin TL olarak belirledi