Halkbank’tan dört yeni gayrimenkul yatırım fırsatı; inanılır gibi değil! Fiyatlar sadece 45 bin TL’den başlıyor! Üstelik…

Yeni satışa çıkardığı gayrimenkullere ilişkin detaylı ihale ilanları yayınlayan Halkbank, iki konut ve iki işyeri için bugün itibariyle ihale sürecini başlattı. Üstelik Halkbank, bu gayrimenkullerin ihale başlangıç bedellerini 45 bin TL’den başlayan bedellerden belirleyerek kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK, DİYARBAKIR’DAN BİR KONUT BİR İŞYERİ İÇİN İHALE SÜRECİNİN STARTINI VERDİ

Yeni satışa koyduğu gayrimenkul arasında Diyarbakır’dan iki ayrı gayrimenkul bulunduran Halkbank, bir konut ve bir işyeri için ihale sürecini başlattı. Diyarbakır ilindeki konutu Ergani ilçesinden satışa çıkaran Halkbank, işyerini ise, Kayapınar ilçesinden satışa koydu. Konutun genişliğini 90 metrekare olarak ilan detayına ekleyen Halkbank, işyerinin genişliğini ise, 167 metrekare olarak bildirdi. Öte yandan konutu ihaleye 45 bin TL’den açan Halkbank, işyerini ise, 533 bin TL’den ihaleye çıkardı.

HALKBANK, KOCAELİ’NDEN BİR İŞYERİ İÇİN İHALEYE ÇIKTI

Satışa yeni koyduğu gayrimenkuller hakkında kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendiren Halkbank, satışa Kocaeli ilinden de bir gayrimenkul çıkardığını açıkladı. Kocaeli ilinden bir işyerini satacağını kamuoyu ile paylaşan Halkbank, işyerinin Kocaeli ilinin İzmit isimli merkez ilçesinde yer aldığını duyurdu. İşyerinin genişliğine dair de bir bilgi veren Halkbank, işyerinin 83 metrekare kullanım alanını sahip olduğunu açıkladı. Halkbank’ın bu işyeri için istediği ihale başlangıç bedeli ise, 468 bin TL oldu.

HALKBANK, ANTALYA’DAKİ LÜKS BİR KONUTU SATIŞA KOYDUĞUNU AÇIKLADI

Satışa yeni çıkardığı gayrimenkuller arasında Antalya ilinden de bir gayrimenkul bulunduran Halkbank, Antalya ilinin Muratpaşa ilçesinde yer alan lüks bir konut için ihale sürecinin başladığını geçtiğimiz gün duyurdu. Konutun genişliğine dair de bilgi veren Halkbank, konutun 193 metrekarelik bir kullanım alanı sunduğunu belirtti. İhale başlangıç bedeli ile ilgili de kamuoyunu aydınlatan Halkbank, bu konutu 21 milyon 600 bin TL’den ihaleye çıkardı.

Exit mobile version