Bu sabah korkunç kaza meydana geldi! Yaralılar ve hayatını kaybedenler var: Çok sayıda ekip sevk edildi

Karşıyaka’da dün saat 07.40 sıralarında Yalı Bulvarında Bostanlı Vapur İskelesi istikametinden Karşıyaka Vapur iskelesi yönüne giden otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda virajı alamdı ve bariyerlere çarptı. Ayrıca araç savrularak tramvay yoluna geçti.

Meydana gelen kazada sürüklenen araç ağaçlara çarparak durabildiği paylaşılırken kaza sonrasında ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi.

HAYATINI KAYBEDENLER VAR

Otomobilde sıkışan sürücü Emre Macit, yolcu konumundaki Esra Macit (30) ile Seren Ergin (30) ve bir yavru köpek itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılırken sağlık ekiplerinin kontrolünde, Emre Macit ile Seren Ergin’in hayatlarını kaybettiği paylaşıldı. Esra Macit’in durumun ağır olduğu belirtildi. Yaralı kadın, ambulansla hastaneye götürüldü. Araç içinden yola savrulan eşyalar, paralar ve cep telefonlarına polis ekiplerince tutanak karşılığında el konuldu.

Emre Macit ve Seren Ergin’in cansız bedenleri savcı incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobil de çekici ile kaldırıldı. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

AKRABA OLDUKALRI AÇIKLANDI

Emre Macit ile Esra Macit’in hayatını kaybettiği ve akraba oldukları belirtildi. Kısa zaman önce İngiltere’den İzmir’e diş tedavisine geldikleri öğrenilirken Emre Macit ile Esra Macit’in İngiltere’deki yakınlarına acı haber verilmesi üzerine ikilinin yakınlarının Türkiye’ye gelmek için yola çıktığı paylaşıldı.

Exit mobile version