Editörün SeçtikleriEkonomiGündemİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

En az ilkokul mezunu 24 bin 469 beden işçisi alınıyor! 18 – 55 yaş arası herkes başvurabilir: Çalışanlara yüksek maaş verilecek

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün kurumsal internet sitesi üzerinden çok önemli ilanlar yayımlandı. Bu ilanlarda 24 bin 469 personel alımı yapılacağı belirtildi. Ayrıca ilana en az ilkokul mezunu olanların başvuru yapabileceği ifade edildi. Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden yeni güncel iş ilanları yayınlamaya devam ediliyor. Yayımlanan son ilanlara göre İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu beden işçisi alınacağı ifade edildi. Ayrıca alım yapılacak kadrolara göre yüksek maaş verileceği belirtildi.

24 BİN PERSONEL ALINIYOR

İş arayan vatandaşlar her gün İŞKUR iş ilanları sayfasını yakından takip ederken yayımlanan son ilanlara göre başta beden işçisi olmak üzere çeşitli sektörler için yeni iş ilanları paylaşıldığı ifade edildi. Bu durumda şu an 24 bin 469 beden işçisi alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu personel alımı ise Türkiye genelinde yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvurular İŞKUR resmi web sayfası üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak yapılacak olup, adayların Aktif İşsiz olarak sayfada üye olması gerektiği paylaşıldı. İlanlara aşağıdaki linkten ulaşılacak ve istenilen ilanın içine girildiğinde e-Devlet ile giriş kısmından giriş yapılarak başvuru yapılabileceği ifade edildi.

ARANAN ŞARTLAR

İlanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranıyor. Adayların önce genel şartlara daha sonra ilanlara göre belirlenen özel şartlara da haiz olunması gerekiyor. Bu genel şartlar ise şöyle:

Kuruma kayıtlı işsiz olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

En az ilkokul mezunu olmak

Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir rahatsızlığının olmaması

Sigortalı olmamak

Vardiyalı çalışmaya uygun olmak (İşin kategorisine göre değişkenlik gösterebilir)

İlanlar için TIKLAYIN.