Siyaset, ünlüler dünyasının gündeminde; Şahan Gökbakar’ın altılı masa benzetmesi, sosyal medyaya damga vurdu! “Altılı yattı gibi…”

2023 yılı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte iktidar ve muhalefet cephesinde hareketlilik başladı. Adayların belli olup, sahaya çıkmasına sayılı günler kala muhalefetin oluşturduğu Altılı Masa, sosyal medyanın gündem konuları arasına girdi. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da Altılı Masa göndermesiyle dikkat çekti.

ALTILI MASA SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Partisi (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun oluşturduğu muhalefet birlikteliği kamuoyunda “Altılı Masa” olarak karşılık buldu. Seçimlere birlikte hazırlanan ve seçim sonrası “Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme” dönüşü planlayan Altılı Masa, şimdilerde sosyal medyanın ve ünlüler dünyasının gündemine oturdu.

ALTILI MUHALEFET MASASINA ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN GÖNDERME

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için birlikte hareket etme kararı alan muhalefet partilerinin 6’sının bir araya gelerek oluşturduğu Altılı Masa, bu hafta sosyal medya ve ünlüler dünyasının gündemindeydi. Altılı Masa’nın hala bir aday açıklamamış olmasını tiye alan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, konuya ilişkin; “Altılı yattı gibi… Masa değil yaaa… Ganyan Ganyaan” paylaşımında bulundu. Şahan Gökbakar’ın gerçekleştirdiği paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti. Pek çok isim adayı merak ederken; Şahan Gökbakar’ın paylaşımına beğeni ve yorum ile destek verdi.

ADAY İÇİN 29 EKİM İŞARET EDİLMİŞTİ

Öte yandan ara ara toplantılarına devam eden Altılı Masa’nın adayı açıklayacağı tarih henüz netleşmedi. Son toplantının ardından açıklama gerçekleştiren genel başkanlar, cumhuriyetin yıl dönümü olan 29 Ekim’e işaret etmişti. Ancak genel başkanlardan henüz adaylık açıklamasına ilişkin net bir tarih verilmedi.

Exit mobile version