Yatırım için büyük fırsat: TEB, 560 bin TL’ye bir, iki değil; tam 7 tapu birden verecek! Üstelik tüm tapular arazi!

İcradan satışlar, son zamanlarda özellikle de bankaların fiyatlarına Katma Değer Vergisi (KDV) eklememesi nedeniyle gayrimenkullerin uygun olarak ortaya çıkan fiyatlarıyla birlikte vatandaşların daha yakından takip ettiği alanlardan biri haline dönüştü. İcralık satışlarda genellikle sunduğu yatırım fırsatları ile öne çıkan bankalardan biri olan TEB, bu ay da bir fırsat ile yatırımcılara seslendi. TEB, yeni fırsatı kapsamında Van ilinden 7 ayrı araziyi tek bir fiyattan satışa çıkardı.

TEB, VAN’DAN TARLA VE ÇAYIR SATIŞLARINA BAŞLADI

Bir süredir icradan satışa çıkardığı gayrimenkullerde sağladığı fırsatlar ile dikkat çeken bankalar arasında yer alan TEB, bu ay da oldukça cazip bir teklif ile yatırımcıların karşısına çıktı. Van ilinden birden fazla araziyi tek bir fiyattan satışa koyan TEB, satışta olan arazilerinin 1’inin çayır, geriye kalan 6’sının ise tarla olarak kullanıma uygun olduğunu yayınladığı ihale ilanı ile kamuoyuna duyurdu.

TEB, SATIŞTA OLAN ARAZİLERİ PARSEL PARSEL AÇIKLADI

Yayınladığı ihale ilanında kamuoyuna satışa çıkardığı gayrimenkul hakkında oldukça detaylı bir bilgi veren TEB, satışa çıkan arazilerin Van ilinin Gürpınar ilçesinin Cevizalan Köyü’nden satışa çıkarıldığını duyurdu. Satışa 7 adet araziyi çıkaran TEB, bu arazilerin konumlarını sırasıyla; 142 Ada 15 Parsel, 147 Ada 126 Parsel, 137 Ada 4 Parsel, 140 Ada 10 Parsel, 150 Ada 54 Parsel, 150 Ada 55 Parsel ve 150 Ada 82 Parsel olarak açıkladı.

TEB, TEK FİYATTAN 7 TAPU VERECEĞİNİ DUYURDU

Öte yandan TEB’in satışa çıkardığı arazilerin en fırsat sunan yanı fiyatı oldu. Satışa çıkardığı 187186 metrekarelik kullanım alanı sunan 7 farklı arazi için tek bir fiyat isteyen TEB, bu arazilerin toplamını 560 bin TL’den ihaleye açtı.

Exit mobile version