Editörün SeçtikleriGündem

4 Yıl Önce Sırra Kıdem Basmıştı, DJ Gezgin’in Cinayeti Bir Kez Daha Müge Anlı İle Tatlı Sert Programını Karıştırdı!

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonu başladı. Yeni sezona çok merak edilen DJ Gezgin cinayeti ile başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının stüdyosunda gergin anlar yaşandı.

MÜGE ANLI, SEZONA GÖNDERMELİ BAŞLADI

Geçtiğimiz sezonda izlenme rakamları ile bir kez daha başarıyı yakalayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezona başladı. Stüdyodaki seyircisi ile yeni sezonun ilk bölümünü canlı bir şekilde açan Müge Anlı, Rahmi Özcan ve Şevki Sözen’e dönerek; “Bu yaz benimle çok uğraştılar, sizinle uğraşmadılar” sözleri ile sezona göndermeli başladı.

SEZONU CİNAYET DOSYASI İLE KAPATMIŞTI

Türkiye’nin yakından takip ettiği DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan’ın cinayet soruşturması ile 24 Haziran 2022 tarihinde geçtiğimiz sezonunu kapatan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, cinayetin detaylarını merakla bekletir hale gelmişti. Mehmet Karahan’ın kardeşi olan Fatma Karadağ, kardeşinin ölümünden eski sevgilisi olan Cemal Bey’i sorumlu tutsa da olayı anlatırken kullandığı; “Kardeşimin cesedini çiçek sular gibi suladık” sözleri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

YENİ SEZON DJ GEZGİN’İN CİNAYETİ İLE BAŞLADI

DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan’ın cinayeti ile sezonu kapatan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 2022 yılı sezonunu bugün aynı konuyla açtı. Fatma Karadağ, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kez daha konuk iken, yine eski sevgilisi Cemal Bey’i suçladı. Yeni biri ile görüşmeye başladığını söyleyen Fatma Karadağ’ı suçlayan damadı ise, bugün; “Cemal’e büyük adam diyordun kardeşini öldürttün. Öldürdünüz. Yeni bulduğun kişinin de istihbaratçı olduğunu söylüyorsun. Bir de yurt dışında yaşıyormuş. Yine birini mi öldürteceksin” çıkışında bulundu. Müge Anlı ise, stüdyoda kısa süreli yükselen tansiyonun ardından Fatma Karadağ’a “Cesedin yerini göster” sözleriyle seslendi.