Konut, Arsa, İşyeri Görülmüştü; Bu Kez İcradan Benzin İstasyonu Satışa Çıktı: Halkbank’ın Sıradaki Gayrimenkul Durağı Eskişehir Oldu!

İcradan gayrimenkul satışlarında sık sık arsa, tarla, işyeri veya konut satışa çıkaran Halkbank, bu kez alışılmışın dışına çıktı. Eskişehir ilinden bir işyeri satışa çıkaran Halkbank, işyerinin benzin istasyonu olduğunu açıkladı.

HALKBANK, ESKİŞEHİR’DEN BİR BENZİN İSTASYONU SATIŞA ÇIKARDI

Satışa çıkan gayrimenkulleri arasına her geçen bir yenisini daha eklemeye başlamış olan Halkbank, bu kez Eskişehir ilinden bir yeni gayrimenkulü satışa çıkardı. Eskişehir’den bir tek bu gayrimenkulü satacak olan Halkbank, şehrin merkezi bir noktasında yer alan işyeri için ihale sürecini başlattı. İşyerinin tipini de yayınladığı ilan ile kamuoyuna duyuran Halkbank, Eskişehir’den bir benzinlik satışa çıkardı.

HALKBANK’IN ESKİŞEHİR’DEKİ BENZİN İSTASYONU TEPEBAŞI’NDA

Eskişehir ilinden bu ay içerisinde bir benzin istasyonu satacak olan Halkbank, satış için ihale sürecini başlattığını yayınladığı ilan ile duyurdu. İlanda benzin istasyonu ile ilgili detayları veren Halkbank, istasyonun Eskişehir’in merkez ilçelerinden biri olan Tepebaşı’nda yer aldığını ilan etti. Tepebaşı’nda bulunan benzin istasyonunun tam bir konumunu da bildiren Halkbank, istasyonun mahallesini Nemli olarak açıkladı.

HALKBANK, BENZİN İSTASYONU İÇİN 2,5 MİLYON TL İSTİYOR

Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesinin Nemli mahallesinden bir benzin istasyonu için ihaleye çıkan Halkbank, istasyonun alıcısına sağlayacağı kullanım alanını 11.350 metrekare olarak ilan etti. Benzin istasyonu için piyasa değerinin altında bir ihale başlangıç bedeli belirleyen Halkbank, ihale başlangıç bedelini 2,5 milyon TL olarak açıkladı. Teminat olarak da oldukça düşük bir meblağ talep eden Halkbank, ihaleye katılım için gerekli olan teminat bedelini 75 bin TL olarak duyurdu. Öte yandan Halkbank’ın bu ihalesi için belirlediği minimum artış miktarı 25 bin TL olarak açıklandı.

Exit mobile version