Editörün SeçtikleriGündemKültür-sanat

Hayranları heyecanla bekliyordu: Müge Anlı ile Tatlı Sert programını bekleyenler dikkat! Hayranları üzülebilir

ATV ekranlarında yayınlanan ve uzun soluklu gündüz kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’ten son dakika açıklaması geldi. Müge Anlı aldığı evlilik kararı ile herkesi resmen şaşırtmıştı. Programla ilgili ortaya atılan yeni bir iddiaya göre Müge Anlı’nın programı ertelendi. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert ertelendi mi? İşte son açıklama ve detaylar..

Gündüz kuşağının en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Müge Anlı son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yerini alıyor.

Hem iş hem de özel hayatı ile dikkat çeken Müge Anlı canlı yayında evleneceklerini söyleyerek damat adayını açıklamıştı. Sürpriz bir şekilde de 2 hafta içerisinde evlenmişti.

Yakın zamanda yeni sezon ile ekranlara gelecek olan Müge Anlı ile ilgili kötü bir haber geldi.

ATV’nin elinde olmayan imkanlardan dolayı Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı ve Tatlı Sert programını durdurma kararı aldı.

Normalde 29 Ağustos tarihinde yayın hayatına başlayacak olan programın erteleneceği iddia edildi.

Ancak ekip tarafından beklenen açıklama geldi. İddiaları yalanlayan ekip, çalışmalara tüm hızlarıyla devam ettiğini söyledi. Geri sayımın başladığını söyleyen ekip Müge Anlı’nın 15.sezonu için 29 Ağustos tarihinde ekranlarda olacaklarını belirtti.

Ancak sosyal medyada dolaşan bir iddiaya göre Müge Anlı’nın programının teknik sebeplerden ötürü yaşanan sorunlar sebebi ile 5 Eylül tarihinde ekranlarda olacağı ifade ediliyor.